Goodwine este ocupat in proportie de 100%

Cu trei luni inainte de deschiderea oficiala a celei de-a treia editii a Targului International de Vinuri Goodwine, organizatorii evenimentului anunta  ocuparea in proportie de 100% a spatiului expozitional. Potrivit unui comunicat de presa, peste 30 de producatori, importatori si distribuitori de vin  din Romania, Franta, Spania, Austria, Bulgaria, Australia, Chile, Argentina, Africa de Sud, California si vor prezenta portofoliul publicului prezent la acest eveniment.

Publicitate
e-vinul.ro

“Deoarece in acest moment am incheiat procesul de vanzare al spatiului expozitional in cadrul  Targului Goodwine,in cele aproape trei luni ramase pana la deschidere, ne vom concentra  pe promovarea evenimentului”, a declarat Angelica Iva, Directorul General al Proactive Business Communication, organizatorul Targului International de Vinuri  Goodwine.

Potrivit aceluiasi comunicat de presa, compania Bilbor Mineral Water, parte a grupului United Romanian Breweries Bereprod , va sustine cea de-a treia a treia editie a Targului International de Vinuri Goodwine, in calitate de partener strategic. De asemenea, organizatorii targului au mai semnat si un contract cu Vinexpert, pentru a deveni furnizorul oficial al paharelor de degustare folosite in cadrul evenimentului.

Publicitate
Siel