Gusta Caloian in Red. Red Wine Bar Iasi (GALERIE FOTO)

DSC_0755

Publicitate
Vinarte

Campania “Gusta Caloian!”, a Cramei Oprisor, continua si in luna aprilie in cele peste 180 de localuri si magazine specializate din intreaba tara. Pe toata durata promotiei, in toate localurile participante, consumatorii au ocazia sa deguste gratuit oricare dintre sortimentele Caloian si le pot achizitiona la preturi speciale, dar, in paralel, sunt programate si numeroase evenimente speciale de degustare, asistate si ghidate de catre specialistii cramei, ai localurilor partenere sau de catre somelieri adusi special pentru aceasta ocazie. Un astfel de eveniment a avut loc in 26 martie la Iasi, in Red Wine Bar, de la parterul hotelului Select.

Sergiu Nedelea, ambasador al Asociatiei Somelierilor din Europa în Romania si fondator al conceptului WineTaste.Ro, a prezentat cu aceasta ocazie in fata unei asistente selecte atat vinurile gamei Caloian, cat si “surorile” mai mari – Rusalca alba, Dragaica Rosie si Smerenie, asamblate de creatorul Liviu Grigorica din vinurile Veronicai Gheorghiu, de la Oprisor. Vinurile au fost insotite de gustari asortate, evenimentul fiind totodata si un foarte bun prilej pentru cunoasterea celei mai noi locatii “de vinuri” din localitate, wine bar-ul fiind deschis de putin timp. Localul s-a dovedit o gazda perfecta, atat personalul si gustarile, cat si ambianta generala fiind apreciate de catre cei prezenti la eveniment. O delegatie din partea Vinul.Ro a participat, de asemenea, la eveniment, astfel incat suntem in masura sa va oferim o mica fotogalerie care a incercat sa surprinda cateva momente ale serii, precum si un pic din spiritul locului.

Publicitate
Casa Timis

Campania “Gusta Caloian!” continua pe tot parcursul lunii aprilie, asa cum am aratat la inceputul acestui text, iar pentru programul evenimentelor speciale, cei interesati sunt rugati sa contacteze echipa Cramei Oprisor sau sa se intereseze la locatiile partenere.