Hagi isi dezvolta propriul lant national de pub-restaurante H10 Sport Lounge

hagiDupa lansarea in luna martie a primului pub-restaurant H10 Sport Lounge, Gheorghe Hagi si partenerii sai au inceput demersurile pentru deschiderea in sistem de franciza a urmatoarelor localuri, anunta reprezentantii companiei intr-un comunicat de presa. Succesul de care s-a bucurat primul pub-restaurant H10 Sport Lounge, deschis in Constanta, l-a determinat pe fostul capitan al echipei nationale de fotbal sa ia in calcul deschiderea a altor noua restaurante, in principalele orase ale tarii.

Publicitate
Vinarte

„H10 Sport Lounge este un concept de pub-restaurant creat pentru ca lumea sa vina si sa urmareasca principalele competitii sportive. Am vrut sa fie un loc cald, in care toti cei care ne viziteaza sa guste din spiritul invingator ce predomina in H10 Sport Lounge. Dupa cum stiti, totul a inceput la Constanta, asa ca am tinut ca primul local H10 Sport Lounge sa fie deschis aici”, afirma Gheorghe Hagi in comunicatul de presa.

Pana la finele anului 2014, actionarii H10 Sport Lounge intentioneaza sa mareasca lantul de restaurante prin deschiderea de noi locatii in cele mai importante orase din Romania, precum: Brasov, Iasi, Timisoara, Cluj, Craiova, Galati, Ploiesti, Sibiu, Arad, Bacau, Oradea si Suceava, orase cu un valoros potential turistic, dar si cu numerosi fani ai liderului Generatiei de Aur.

Publicitate

Potrivit comunicatului de presa, conceptul H10 Sport Lounge functioneaza in sistem de franciza, la care pot participa investitorii care doresc sa se alature retelei nationale initiate de Hagi, prevazuta a fi una de top pe piata romaneasca.