Halewood aduce in Romania Ibericos de la Torres

ibericos_neutraIncepand cu luna mai, Cramele Halewood a inclus in portofoliul sau noul brand al companiei Torres: Ibericos, potrivit unui comunicat al producatorului de vinuri prahovean.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Noul brand, Ibericos, este produs 100% din struguri Tempranillo, maturat 12 luni in baricuri de stejar si invechit la sticla inca 6 luni. Potrivit reprezentantilor Halewood, vinul Ibericos are „o culoare rosu intens de cireasa coapta si dezvaluie note de fructe negre coapte si condimentate (nucsoara si cacao) de la baricul de stejar in care a fost maturat”

„Noul brand al companiei Torres aduce romanilor gustul unic al vinurile din La Rioja, cea mai cunoscuta zona viticola din Spania. Importam branduri ale companiei Torres din diferite regiuni ale Spaniei pentru ca portofoliul nostru sa fie complet si sa oferim clientilor nostri vinuri de calitate atat din Romania cat si de peste hotare pentru a avea mai multe optiuni in alegerea vinului potrivit oricarei ocazii”, declara Dan Muntean, director general Cramele Halewood.

Publicitate
IPPU

Compania Torres este recunoscuta la nivel international pentru sortimentul bogat de vinuri si detine in portofoliu brandurile Vina Sol, Sangre de Toro, Coronas, Mas La Plana, Brandy Torres 10, importate in Romania de Cramele Halewood din 2003.