Halewood aduce vinurile Gerard Bertrand in Romania

Halewood International Premium Imports anunta intrarea pe piata romaneasca a vinurilor Gertrad Bertrand, vinuri apreciate la nivel mondial pentru calitatea, echilibrul si eleganta lor. In portofoliul companiei, membra a Grupului Halewood Romania, vor figura cinci dintre cele mai apreciate vinuri ale producatorului din Languedoc, mai precis H de l’Hospitalet  – Sauvignon, H de l’Hospitalet – Cabernet Sauvignon, Gerard Bertrand Reserve Speciale – Viognier, Gerard Bertrand Reserve Speciale – Syrah, dar si vinul de colectie Gerard Bertrand La Forge, un AOC Corbieres, asamblaj de Carignan si Syrah.

Publicitate
Casa Timis

Infiintata in anul 1992, compania Gerard Bertrand este vazuta printre numele mari ale Europei, mai ales dupa ce, anul acesta, a fost nominalizata pentru a doua oara la categoria „cel mai bun producator de vin din Europa” din cadrul Wine Star Awards, competitie organizata de prestigioasa publicatie Wine Enthusiast Magazine.

Vinurile pot fi procurate in reteaua magazinelor Halewood – The Winery Outlet, online, la adresa www.winery-outlet.com , de la distribuitorii autorizati, din magazinele specializate sau din diferite locatii HoReCa din toata tara.

Publicitate