Halewood lanseaza divizia de importuri premium

Grupul Halewood Romania a decis recent sa-si extinda afacerile detinute in zona importurilor, lansand in acest scop o companie specializata, Halewood International Premium Imports, care va controla dezvoltarea si diversificarea numarului de branduri si de categorii de produse importate – vinuri, bere, bauturi spirtoase si premixuri alcoolice – inclusiv din portofoliul firmei mama, Halewood International Ltd. din Marea Britanie.

Publicitate
IWCB

Grupul detine in prezent 3 companii – Cramele Halewood SA, Halewood Romania SRL si Domeniile Halewood SRL.

Halewood International Premium Imports isi va incepe activitatea de la 1 ianuarie 2011 sub conducerea lui Cornel Bocse, ca Director Executiv. Compania Cramele Halewood SRL va ramane cu portofoliul de vinuri si spumante din productie proprie. Functia de Director de Vanzari din cadrul Cramelor Halewood a fost preluata de Dan Burlacu.

Publicitate

In prezent, Halewood aduce pe piata romaneasca vinuri produse de jucatori importanti: Torres, Trapiche, Concha y Toro, Antinori, Villa Maria, One World, Hugel, Vega Sicilia, Bollinger, Andre Lurton, Fournier,  etc.

Unul din principalele atribute ale companiei nou infiintate va fi distributia pe piata romaneasca a produselor Halewood International Ltd. din Marea Britanie, una dintre cele mai mari companii independente din industria bauturilor, informeaza un comunicat de presa al companiei.