Halewood Winery Outlet a ajuns si in Constanta

Cramele Halewood si-a extins reteaua de crame proprii Winery Outlet, cel mai nou magazin de acest tip fiind deschis la sfarsitul lunii septembrie, in Constanta, anunta reprezentantii companiei intr-un comunicat de presa. Astfel, pasionatii de vinuri din Constanta pot gasi produsele Halewood pe strada Dobrogei, numarul 34, colt cu Bulevardul Mamaia.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Halewood – The Winery Outlet este singurul magazin propriu al Cramelor Halewood din orasul Constanta si ofera consumatorilor sute de sortimente de vin la preturi de producator si importator direct. In portofoliul magazinului Halewood The Winery Outlet pot fi gasite vinurile produse de Halewood sau vinuri din podgorii renumite din Europa, America, Australia si Africa, pe care compania le importa in Romania.

Halewood – The Winery Outlet Constanta este al XI-lea magazin propriu deschis de noi si al III-lea de anul acesta. Dupa cel de-al doilea magazin in Bucuresti, deschis in vara, era planificat extinderea si in regiunea dobrogeana, aproape de podgoriile noastre de la Murfatlar”, declara Adriana Grecu, director marketing Cramele Halewood, in comunicatul de presa.

Publicitate
IPPU