Compania Heinrig, importator de vinuri din Chile, Africa de Sud si Australia, si-a prezentat cateva dintre produsele de top intr-o „degustare cu asortare” tutelata de catre sommelierul Laurentiu Achim. Chiar daca vinurile sunt relativ cunoscute cititorilor Vinul.Ro (parte din ele fiind testate in cadrul degustarilor lunare), asocierile cu mancaruri au fost cat se poate de inspirate. Dat fiind ca Achim este chiar unul dintre putinii oameni care „stie cu ce se mananca vinul” (de data asta, la propriu!), iata cele sapte retete care au sustinut prezentarea: Champagne Nicholas Feuillatte cu fois gras, Espiritu de Chile Sauvignon Blanc cu tartar de ton pe paine prajita, Golden Kaan Chenin Banc cu somon scotian in marinata de casa, cu mustar si miere, pe paine neagra, Yellow Tail Chardonnay cu branza de vaca pe pat de legume, cu bagheta franceza, Espiritu de Chile Cabernet Sauvignon cu file de vita, und, roquefort, pe paine de cereale integrale, Golden Kaan Shiraz 2006 cu magret (piept gras) de rata, cu marmelada de fenel si coriandru pe paine ciabatta si Yellow Tail Shiraz 2007 cu filet mignion de porc cu caise si carote, totul stropit cu curry.