Heritage

Rating:♣♣♣♣♣ Preturi: €€€€

Publicitate
e-vinul.ro

Ambitia proprietarilor (peste 15 oameni de afaceri din diferite domenii, de la banking la alimentatie publica) este de a face din Heritage primul restaurant din Romania care sa obtina o stea in prestigiosul Ghid Michelin. Ramane de vazut daca inspectorii Michelin vor considera ca merita sa-si ia bilet de avion catre Bucuresti pentru asta…

Publicitate
Siel

heritage1

Pana atunci, cateva cuvinte despre ce este Heritage azi: functioneaza in fosta Casa Tatarascu, unde cu ceva vreme in urma se gasea restaurantul Pasha. Locatia este extrem de generoasa – o gradina de vara micuta, doua saloane mari la parter, plus mai multe sali mai mici la etaj, totul intr-o superba arhitectura interbelica.

heritage2

heritage3

In timpul saptamanii, la pranz, sunt disponibile cateva variante de meniuri („De afaceri”, „Terre et Mer”, „Epicurian” sau „Festiv”, de la 100 la 420 RON / persoana).

Este probabil primul restaurant care are un Wine Director, in persoana lui Laurentiu Achim. Mai exista si un boutique de condimente – l’Epicerie Fine – de unde se pot lua acasa diverse specialitati rare la Bucuresti. Ideal pentru intalniri de afaceri atunci cand decontul de cheltuieli nu reprezinta o problema, dar si pentru seri speciale alaturi de persoane foarte apropiate.

heritage4

Descrierea oficiala a restaurantului:

“Casa din strada Polona nr. 19 a fost construita in 1920, devenind resedinta familiei Tatarascu. Gheorghe Tatarascu a fost premierul Romaniei in doua perioade distincte intre 1934-1937 si 1939-1940. Astazi, in frumoasa casa de la nr. 19 se afla restaurantul Heritage, punctul de referinta al restaurantelor elegante din capitala. Specificul Heritage este dat de imbinarea perfecta dintre arhitectura Bucurestiului interbelic si rafinametul deosebit al bucatariei frantuzesti.

Restaurantul Heritage are o capacitate de 110 locuri, dispuse pe doua etaje si mai multe saloane si 60 locuri in gradina, insa poate gazdui evenimente tip cocktail de pana la 200 persoane. Saloanele de la etaj sunt destinate evenimentelor si intalnirilor de afaceri, ca si altor evenimente private, exclusiviste, receptii, petreceri si aniversari. Fiecare salon Heritage din vechea casa a familiei Tatarascu are o identitate proprie si isi dezvaluie povestea cu eleganta si stil.”


Str Polona nr 19, Bucuresti (in apropiere de Gradina Icoanei)
Tel: 021-210.15.00
www.heritage-restaurant.eu