Iepurasul amatorului de vin: gadgeturi “must have” (Advertorial)

pungi (Medium)

Publicitate
Ravago

Asa cum v-au obisnuit, cei de la BTC Glass Design aduc sarbatorile pascale mai aproape de voi. Un iepuras modern, iubitor de vinuri si pasionat de cele mai ingenioase gadget-uri si accesorii pentru vin. De Paste, romanul sarbatoreste cum stie el mai bine: cu delicioase bucate traditionale, pufosul cozonac, oua incondeiate si nelipsita sticla de vin. Dar pentru ca servirea si degustarea vinului necesita un ritual bine pus la punct, iata cu ce noutati va mai puteti imbogati colectia de accesorii!

Vin Bouquet, un brand spaniol de renume international vine cu o gama variata de produse tocmai bune pentru a se transforma in cadouri de Florii ori Paste. Pentru ca se preconizeaza un consum ridicat de vin, Chill Stick-ul este aici pentru a raci bautura direct din interiorul sticlei datorita gelului din care este confectionat. Mai mult, are si rolul de antipicurator pentru o servire impecabila. Plus ca se transforma intr-un dop cu inchidere ermetica pentru situatiile in care mai ramane vin in sticla. Racitorul Ice Cooler reprezinta o alta modalitate eficienta de a raci sticlele de vin. Pur si simplu se introduc cuburi de gheata in punga, exact ca intr-o frapiera. De retinut ca produsul ofera posibilitatea de pliere, ocupand un spatiu redus pentru depozitare. Iar daca vorbim de utilizare in restaurante ori de catre producatori de vinuri, punga se poate personaliza, fiind prevazuta cu un buzunar exterior ce permite introducerea unui flyer, a cartilor de vizita ori a unui meniu.

Publicitate

Iar pentru dopurile precipitate care ajung in interiorul sticlei, intra in scena recuperatorul de dopuri. Rezolva problema in doar cateva secunde fara a-i dauna calitatii lichidului. In ce priveste desfacatoarele, Vin Bouquet ofera cate o varianta pentru fiecare: clasicul desfacator in doua trepte, tirbusonul Twist ori desfacatorul cu aer ce elibereaza dopul prin intermediul presiunii acumulate in interiorul sticlei. Pentru iubitorii tehnologiei, exista varianta desfacatoarelor electrice, simple si eficiente.

Iar daca nu v-au convins desfacatoarele brandului spaniol, aruncati o privire asupra tirbusoanelor inteligente Pulltex: majoritatea in doua trepte, in diverse culori si forme, modele vintage si de colectie.

Si pentru impachetarea cadourilor pentru cei dragi, AccesoriiVin.ro ofera ca de fiecare data o gama variata de cutii din carton si lemn, pungi si saculeti, precum si diverse hainute, tricouri ori cravate pentru sticlele de vin.

Cat despre colectia de sticle, oferta este din nou una incantatoare: sticle lucrate manual cu oua incondeiate, cu iepurasul de paste, cu puisori de gaina din sticla ori de plus. Cadouri originale si lucrate cu migala, ce aduc pe mesele romanilor simboluri ale celei mai importante sarbatori crestine a ortodocsilor.