În 25 martie va fi ales cel mai bun somelier român în 2016 în versiunea ASI & Halewood Wines

În perioada 21-25 martie 2016, Asociaţia Somelierilor din Romania (ASI), împreună cu Halewood Wines, vor organiza cea de-a 14-a ediţie a competiţiei “Trofeul Someleriei – John Halewood”, ce va avea loc la Pivniţele Rhein din Azuga, se arată într-un comunicat de presă al ASI.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Marius Bratu„Titulatura de somelier începe să capete din ce în ce mai multă substanţă în România, pe măsură ce educaţia şi apetitul nostru, ca popor, pentru vin, cresc. Suntem la a 14-a ediţie a acestei competiţii, putem spune că avem deja o tradiţie şi ne aşteptăm să fim surprinşi de candidaţii de anul acesta. Cred ca e o onoare pentru orice somelier să reprezinte industria vinului din România la nivel internaţional, iar aceasta va fi cea mai importantă recunoaştere oferită în cadrul competiţiei “Trofeul Someleriei 2016”, a declarat Marius Bratu, Business Development Manager al Halewood România (foto dreapta).

Candidaţii dornici să participe la competiţie se pot înscrie până pe data de 29 februarie 2016, prin trimiterea unui CV la adresa info@somelieri.ro. Până pe 10 martie, va avea loc preselecţia candidaţilor care vor fi ulterior invitaţi la un stagiu final de recapitulare a cunoştiinţelor, între 21 şi 24 martie, la Pensiunea Rhein din Azuga. Sferturile de finală precum şi semifinala vor avea loc, pe 24 martie, la Azuga, iar finala se va desfasura în Bucureşti pe 25 martie 2016.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Sursa foto sus: Whatareyoudrinking.net