Inaugurare cu fast la Network Bar Lounge&Club by Testa Rossa Caffe

cafeDa, cam greu de tinut minte tot numele acestei noi destinatii pe harta ospitalitatii din Centrul Istoric al Bucurestiului. Locul, insa, nu poate fi uitat prea usor, mai ales daca ai avut sansa sa participi la inaugurarea oficiala, eveniment ce a avut loc joi, 24 ianuarie, cu incepere de la ora 19.30. Cand ajungi pe strada Sepcari nr 22, apreciezi in primul rand schimbarea la fata a imobilului. Si realizezi ca acolo s-a facut o investitie serioasa. Lucru de care esti si mai convins cand intri inauntru. Constati, in primul rand, ca exista doua spatii total diferite. Primul, la parter, este Testa Rossa Caffe, un bistro-cafe rafinat, cu 28 de locuri, in care cafeaua, marca proprie, va poate fi explicata chiar de barista Petrisor Mares, campion WBC (World Barista Championship) la sectiunile de prepare espresso, cappucino si latte art.

Publicitate
e-vinul.ro

In subsolul mult mai incapator este amenajat Network Bar Lounge&Club, intruchiparealounge noului concept de cocktail bar&club al retelei de cafenele Testa Rossa. Un lounge cu 76 de locuri pe scaune, dar care, in momentul dezlantuirii, poate primi pana la 150 de clienti. Lista de bauturi, vasta si complexa, cuprinde si 30 de cocktail-uri create de Cristian Capsa, mixolog cu multe premii internationale in concursurile de bartending. Dar si Champagne, de la abordabilele Lanson sau Moet&Chandon, pana la exclusivista Armand de Brignac Brut Gold. Exista si Prosecco, exista si vinuri (de Samburesti, dar si frantuzesti si italiene) si, ce e mai important, unele dintre ele, inclusiv doua tipuri de Champagne, pot fi servite si la pahar.

La un asemenea loc, bucataria este pe masura. Noi banuiam, insa joi Chef  Marian Serban a dovedit-o cu varf si indesat. De la bloc de foie gras cu fructe confiate sau in glazura de ciocolata pana la cotletele de berbecut, de la salmon nigiri si creveti pana la muschiul de potol 1vita Red Angus, meniul a fost inspirat si foarte bine executat. Ca sa concluzionam, nu trebuie neaparat sa retineti numele acela lung din titlu. Insa aveti suficiente motive ca sa mergeti la Testa Rossa Caffe.

Publicitate
Siel