Incepe Caravana Somelierilor! – 3-6 septembrie, Iasi

Organizatia Somelierilor din Romania 2011, cu sprijinul Vinul.Ro, demareaza incepand cu luna septembrie a acestui an un amplu program national de educare a consumatorilor si a personalului din HoReCa in degustarea vinurilor si asocierea acestora cu mancarea.

Publicitate
Oprisor

Somelierii din cadrul OSR 2011 vor calatori in toate orasele importante din tara si vor sustine cursuri de cate patru zile in cate un restaurant din aceste orase. La aceste cursuri pot participa atat simplii consumatori, cat si lucratori din HoReCa, dar mai ales reprezentantii de vanzari ai producatorilor de vinuri. Aceste cursuri ating domenii de interes precum degustarea vinurilor, asocierea vinurilor cu mancarea, evaluarea corecta a unui vin, dar si elementele unui comportament civilizat in restaurant”, spune Marian Timofti, presedintele OSR 2011.

Prima etapa a Caravanei Somelierilor va avea loc in perioada 3-5 septembrie la Iasi, la restaurantul Ralet, incepand cu ora 19.00. Potrivit lui Marian Timofti, urmatoarele orase din programul Caravana Somelierilor sunt Braila, Pitesti, Timisoara si Craiova.

Publicitate

Informatii suplimentare despre Caravana Somelierilor la:

e-mail: office@osr2011.ro tel: 0748084879 – Marian Timofti sau la office@vinul.ro.