Îndrăznețe și inteligente! Discuțiile și vinurile, desigur! Cum a fost la Beauty & The Beast 2 – Smart Talk by Vinul.Ro

Mai multă lume, mai multă deschidere pentru discuții și mai mult fun. “Beauty & The Beast 2. Smart Talk by Vinul.Ro” – partea a doua – a avut loc, la începutul lunii, la Cafepedia, iar Silvana și Mihaela, prietenele noastre de la cafeneaua din Piața Alba Iulia și Elcomex, ne-au pregatit un ambient și un bufet grozave pentru discuții spumoase și vinuri bune.

Publicitate
Excursii

Ei bine, flirturile la locul de muncă, când avem nevoie să mergem la psiholog și teama de judecata lumii, lăsatul pe tânjeală după căsătorie au fost printre temele abordate și moderate de psihoterapeutul Anda Păcurar și entertainerul Cosmin Tudoran.

Tema centrală a serii (și a seriei noastre de evenimente) „Razboiul sexelor” a iscat noi întrebari, puncte de vedere interesante și chiar soluții ale unor probleme sâcâitoare din viața de cuplu, bine punctate de Anda și dozate cu umor fin de Cosmin.

Publicitate

Beauty Beast Ecaterina VirgoliciIar discuțiile inteligente și îndrăznețe (mai ales!) se cereau stropite cu vinuri bune, așa că Halewood România s-a pregătit cum a știut mai bine – profesionist, cu vinuri premium din gama Byzantium, medaliate la concursuri naționale și internaționale, însoțite de fișe de prezentare, pliante cu reduceri în magazinele producătorului de vin și premii în vin pentru cei mai atenți dintre participanți. Somelierul Marius Bratu ne-a făcut mai îndeaproape cunoștință cu vinurile serii și fiecare participant la eveniment a mai învățat câte ceva cu această ocazie.

S-a vorbit serios, s-a glumit, iar Flormar, Silhouette Beauty Centers și Colțul de frumusețe au premiat frumusețea la propriu.

Cum noi facem vinuri și pentru consumatori îndrăzneți, cărora le place să cunoască oameni și locuri noi, să fie la curent cu tendințele, să dezbată spumos, am primit cu căldură invitația Vinul.ro de a fi parteneri ai evenimentului. Discuțiile fără perdea au fost asezonate din plin cu vinuri din gama noastră premium Byzantium – trei vinuri sofisticate, care exprimă caracterul opulent și plin de culoare al lumii bizantine: Blanc de Transylvanie, rezultatul viilor Halewood de la Sebeș-Alba, care a spart gheața discuțiilor, Rose Euxine, proaspăt și fructuos, perfect pentru momentele de ușoară tensiune, și roșu Rosso di Valachia, foarte bine primit atunci când discuțiile s-au înfierbântat. Vinurile Byzantium au fost apreciate si au căpătat mai multă strălucire datorită gazdelor, Cosmin Tudoran și Anda Păcurar. Încurajăm astfel de inițiative care aduc vinurile în mijlocul consumatorilor și cu siguranță ne vom mai implica în alte ediții, cu alte vinuri marca Halewood Wines” – Adriana Grecu, Marketing & Export Director Halewood România 

„Un vin bun și vorbe de duh. Și vinul și vorbele aduc înțelepciune, însă când sunt îmbinate, iese ceva frumos. Frumos ca “Smart talk and Wine”. Într-o atmosferă relaxantă, cu oameni frumoși și veseli, vinul și întelepciunea se lasă aplaudate” – Ecaterina Vîrgolici www.evirgolici.ro

Beauty Beast Marius Gheorghe Mihaela BachmannSmart Talk with Smart People” aș zice că este deviza unei seri reușite marca Vinul.Ro. Ne-am convins de asta încă de la prima ediție a evenimentului Beauty & The Beast, asa că am răspuns cu drag invitației Adrianei de a fi parteneri și la ediția a doua. Reușita B & B este asigurată, de fiecare dată, de dialogurile spumoase între cei doi amfitrioni: psihologul Anda Păcurar si entertainer-ul si bloggerul Cosmin Tudoran care te provoacă cu tot soiul de subiecte fierbinți (si unele dintre ele, tabu pentru mulți dintre noi). Ne-am simțit ca acasă la Cafepedia, iar branzeturile fine lactIQ au mers de minune cu vinurile din gama Byzantium. Multumim și la cât mai multe ediții!” – Mihaela Bachmann, Marketing Manager Elcomex

Mai multe detalii citiți în ediția tipărită a revistei Vinul.Ro 

Partener principal: Halewood România
Parteneri: Lact IQ by Elcomex Agroindustrial, Cafepedia, Silhouette Beauty Centers, Colțul de Frumusețe, Flormar
Parteneri media: CityBest.ro, eVirgolici.ro, kfetele.ro, e-girl.ro.