Cozmin Gusa: „Romancele? Inegalabile!”

de Razvan Gheorghe

Publicitate
Oprisor

In momentul in care am decis sa realizam un interviu cu un politician cunoscut, fara a-i pune insa nici o intrebare din domeniul politicii, alegerea a fost destul de grea. Nu pentru ca nu am fi avut de unde alege. In cele din urma, l-am ales pe Cozmin Gusa, personaj cunoscut pentru gusturile sale rafinate.

Connaisseur: Multi il cunosc pe politicianul incisiv Cozmin Gusa. Cum este insa omul Cozmin Gusa in timpul sau liber?

Publicitate
Caloian

Cozmin Gusa: Cum sa fie? Este vesel si doritor de actiuni dinamice. Imi place mult sa ma joc cu cei doi copii, Andrei si Daria. De asemenea, fac sport si, daca mai ramane ceva timp, citesc.

Connaisseur: Este Cozmin Gusa un gurmand?

C.G.: Absolut. Ìsta e si motivul pentru care, din cand in cand, imi impun cure de slabire, pe care le respect de la cap la coada.

Connaisseur: Ce fel specialitati culinare preferati?

C.G.: Mananc cu cea mai mare placere peste oceanic, dar prefer si legumele gatite sofisticat.

Connaisseur: Cand luati masa in oras, la ce restaurante alegeti sa va petreceti timpul?

C.G.: In Bucuresti imi place mananc la Casa di David, la Capriciosa, si la restaurantele din Hilton, Intercontinental si Mariott. Pe litoral luam masa cu placere la Vox Maris, iar pe Valea Prahovei la Hotel Orizont si Trei Brazi.

Connaisseur: Sunteti cunoscut drept un om cu gusturi alese. Ce vinuri ati recomanda cititorilor revistei?

C.G.: Eu prefer vinurile albe de California, iar dintre vinurile rosii prefer Feteasca Neagra. Ma bucur ca in ultima vreme si producatorii romani de vinuri au inceput sa scoata pe piata vinuri de de calitate, similare cu cele din Franta, Italia. Este un inceput in toate.

Connaisseur: Muzica?

C.G.: Rock. Intotdeauna am ramas fidel dragostei din tinerete. Pe de alta parte, desi prefer muzica rock, ascult cu placere toate genurile, chiar si muzica populara din zona Ardealului.

Connaisseur: Am vazut fotografii cu Cozmin Gusa pilotand o motocicleta. De unde aceasta preferinta pentru bolizii cu doua roti?

C.G.: Pasiunea pentru motociclete am dobandit-o de la tatal meu, care-a avut vreo sase de-a lungul timpului. Atunci cand mergi pe motocileta ai un sentiment de libertate inegalabil, cu conditia sa nu te ia valul prea tare. E posibil sa nu mai scapi. Este o placere care isi poate arata dintii.

Connaisseu: Ce destinatii au de regula vacantele dumneavoastra?

C.G.: Vara mergem la mare, in Romania, iarna mergem la schi, de regula in Austria. Cam din doi in doi ani, facem si cate un circuit mai mare, cum s-a intamplat in acest an cand am vizitat, timp de 3 saptamani, Statele Unite.

Connaisseur: Prin ce ar putea Romania sa-i atraga pe turistii straini?

C.G.: Doar prin calitate si multa imaginatie. In rest avem ce ne trebuie.

Connaisseur: Dar romancele?

C.G.: Romancele? Inegalabile!