Isabelle Legeron MW va sustine un Masterclass de vinuri organice la Cluj – 25 octombrie, Hotel Golden Tulip

afis VINDEVIE Master of wineDetinatoarea titlului de Master of Wine, Isabelle Legeron, va ghida pe 25 octombrie, la Cluj, un Masterclass cu degustare interactiva de vinuri naturale, in cadrul evenimentului Master of Wine&Acoustic Sensations. Potrivit organizatorului, magazinul online de vinuri organice VINDEVIE, degustarea, care va avea loc la Golden Tulip Ana Dome, de la 18.45, va fi urmata de un concert live acustic, marca David & Six Martini Band.

Publicitate
Domeniul Bogdan

„Participantii se vor putea delecta alaturi de un buffet gourmand al restaurantului Novem, branzeturile celor de la Torockoi si delicatesele artizanale ale Il Norcino di Famiglia. Pentru a putea intra mai usor in ritmul muzicii acustice, invitatii vor primi dupa degustare, in plus, un pahar cu vin si un desert dulce cu macarons de Paris de la Delices et Gourmandises de France”, se mai precizeaza in comunicatul de presa dat de organizatori.

Isabelle Legeron este singura femeie din Franta ce poseda prestigiosul titlu de Master of Wine. Dupa ce a castigat la Paris titlul de ’’Wine Woman of the Year 2009’’, Isabelle Legeron a obtinut diploma de Master of Wine. Au urmat emisiuni la TV, Radio, jurizari (Decanter Magazine), consultanta pentru restaurante cu stele Michelin si un festival de vinuri artizanale in Londra: the RAW Fair.

Publicitate
IPPU

Pana in 20 octombrie cei interesati pot achizitiona biletele la evenimentul cu Isabelle Legeron MW la un pret special de 129 de lei / persoana. Dupa aceasta data, valoarea acestora se va mari la 179 de lei / persoana.

Informatii si rezervari la 0744.240.006, 0758.063.971, 0264.545.000. Bilete pe www.vindevie.ro si la receptia Hotelului Golden Tulip Ana Dome

Parteneri: Centrul Cultural Francez Cluj, Urban Gourmet, Cultura Vinului.