Iulia Gosea, printre castigatori la World’s Best Sommelier

iulia-goseaReprezentanta Romaniei la World’s Best Sommelier (campionatul mondial al somelierilor), Iulia Gosea, a fost unul dintre cei trei premianti ai evenimentului, castigand competitia dedicata apelor „Acqua Panna & San Pellegrino”. Iulia Gosea este membru al Asociatiei Somelierilor din Romania (ASR).

Publicitate
Ravago

In cadrul turneului final, desfasurat in perioada 11-16 aprilie, in Santiago de Chile, Iulia Gosea s-a facut remarcata, reusind performanta de a se califica in semifinalele concursului. Alaturi de Iulia, inca patru concurente au reusit sa se califice in ultima faza a competitiei, lucru inedit pentru acest concurs, organizat o data la trei ani.

6 thoughts on “Iulia Gosea, printre castigatori la World’s Best Sommelier

  1. Ne bucuram si felicitari. E mult de munca pentru a dezvolta cultura vinului in Romania si e mare nevoie de oameni ca Iulia.

  2. Felicitari Iulia. De astfel de oameni are nevoie vinul romanesc. As fi onorat oricand pot vedea la treaba profesionalismul unui om ca tine. Cultura vinului romanesc are mare, mare nevoie de specialisti si iubitori. Stiu ca la Oradea este un domn profesor care are un proiect despre cultura vinului. Profesia ta face parte dintr-o paleta de profesii pe care arta vinului se sprijina. Te consider una din personalitatile romaniei care poate face multe lucruei bune pentru vinul romanesc. Iti doresc din suflet sa reusesti !!!!!!!!!!!!!

    Un iubitor de vin bun

  3. felicitari iulia,familia moraru din rm vl iti ureaza toate cele bune esti curajoasa si foarte desteapta .multa bafta in continuare si speram sa te revedem la caciulata

Comments are closed.