IWCB 2015: 21-24 mai, București

Concursul International de Vinuri Bucuresti 2015 (IWCB 2015) va avea loc în perioada 21-24 mai la București, sub patronajul Organizației Internaționale a Viei și Vinului (OIV). IWCB este organizat la inițiativa Oficiului Național al Viei și Produselor Vitivinicole (ONVPV), de către ASER Wineconsulting, în parteneriat cu Asociația Degustătorilor Autorizați din România (ADAR), fiind la cea de a XII-a ediție recunoscută de OIV, potrivit site-ului organizatorilor.

Publicitate
IWCB

300x600pxPotrivit descrierii postate online, concursul este organizat în conformitate cu Normele concursurilor internationale de vinuri elaborate de OIV, iar aprecierea probelor va fi făcută de un juriu internațional ai cărui membri sunt recunoscuți prin experiența și profesionalismul lor. Un dintre țintele pentru următorii ani este atragerea a peste 2000 de probe în concurs, astfel încât IWCB să poată fi principalul instrument de calibrare și comunicare pentru piața vinului din această parte a globului, cu influențe benefice majore pentru toți producătorii de pe oricare continent.

Printre argumentele care susțin ambițiile declarate ale organizatorilor se numără evenimentele asociate concursului, canalele media care promovează evenimentul, dar și expunerea directă către entuziaști și iubitori ai vinului, trofeele, diplomele și însemnele care vor însoți în piață sticlele cu vinurile premiate – toate, fiind de natură să constituie elemente de forță în creșterea notorietății și implicit a vânzărilor vinurilor de calitate astfel certificată.

Publicitate