Jderii si Calauza te premiaza cu o Dacia Logan

Crama Oprisor organizeaza in perioada 25 noiembrie 2011 – 30 aprilie 2012, campania promotionala “Propaganda vinului bun”, un concurs cu multe premii pentru iubiorii de vin si voie buna.

Publicitate
Oprisor

Participantii se pot inscrie in concurs prin trimiterea prin posta a capisoanelor de pe sticlele de vin Jderu’ si Calauza, impreuna cu datele de contact (telefon, e-mail, adresa), la sediul organizatorului (Str. Matei Voievod, nr.47, Sector 2, Bucuresti) si pot castiga, pe langa sutele de sticle de vin Jderu’ si Calauza, un aparat de fotografiat, o bicicleta, un scuter, frigidere cu vin, cufere cu vin si multe alte premii.

Premiul cel mare consta intr-un autoturism marca Dacia Logan, care se va acorda la sfarsitul campaniei promotionale prin tragere la sorti unuia dintre acei participanti care au acumulat 1000 de capisoane, respectiv 3000 de jderi. Lista castigatorilor premiilor lunare, a premiilor de consolare si a marelui premiu, vor fi publicate pe site-ul www.jderii.ro.

Publicitate
IPPU

Concurentii care nu au fost desemnati castigatori, dar au trecut pragul de 6 capisoane trimise, vor primi fiecare cate un premiu de consolare constand intr-o sticla de vin.

Lista completa a premiilor precum si regulamentul le gasiti pe site-ul www.jderii.ro.