La Confrerie du Sabre d’Or deschide oficial ambasada din Romania – 31 mai, Oradea, Restaurant Graf

31mai_promovare_on-line-page-001

Publicitate
Ravago

La Confrerie du Sabre d’Or sau, in traducere libera, Fratia Sabiei de Aur a fost creata pentru a reuni in jurul sampaniei cei mai buni prieteni si are, mai presus de toate, un obiectiv major: initierea unui numar cat mai mare de persoane in arta nobila a sabrarii si continuarea acestei traditii, prin intermediul restaurantelor de buna calitate din lumea intreaga.

Pe 31 mai, La Confrerie du Sabre d’Or deschide oficial ambasada din Romania, cu ceremonia de rigoare, si inaugureaza prima “pivnita” la restaurantul Graf din Oradea (un restaurant, bar sau hotel care comercializeazǎ in mod regulat Champagne poate deveni Beci al Confreriei Sabiei de Aur).

Publicitate

In cadrul evenimentului, participantii vor asista la ritualuri de innobilare a cavalerilor-sabreri si demonstratii de sabrare a sticlelor de champagne. De retinut: continutul tuturor sticlelor de champagne sabrate se va servi invitatilor!

Seara se va incheia cu lansarea numarului 73 al revistei Vinul.Ro, insotita de o degustare Casa de Vinuri Cotnari, si cu o cina festiva – “Grand Diner Gala au Champagne” -, cu un meniu special conceput astfel incat sa se ridice la inaltimea celor mai pretentiosi dintre oaspeti.

Program:

Orele 18:00
– deschiderea oficiala in Romania a Ambasadei Confreriei Sabiei de Aur
– investirea primei locatii membra a Confreriei si instaurarea maestrului sabrer al “pivnitei” Graf
– intronizari ale cavalerilor-sabreri si demonstratii

Orele 19:30
– lansarea numarului 73 al revistei Vinul.Ro
– degustare Casa de Vinuri Cotnari
– cina de gala cu meniu gastronomic sapte servicii la Restaurantul Graf (tinuta de seara recomandata)

Rezervarile se fac la numarul de telefon 0744.470.172
Rezervari pentru cina de gala – 250 ron/persoana

Intronizari – 150 euro/persoana

Avand in vedere ca numarul de locuri este limitat, organizatorii ii roaga pe cei interesati sa confirme in cel mai scurt timp prezenta la acest eveniment de exceptie in Romania.