„La Pescarie“, locul unde vii ca sa fii, pur si simplu

IMG_6451Un loc in care iti amintesti sa zambesti. Sa te relaxezi. Sa visezi frumos. Sa fii tu insuti sau insati, fara fasoane si zorzoane inutile. Pescaria este retrasa departe de agitatia din centrul Vamii, in cel mai nordic punct. De acolo, ridicata putin deasupra plajei, priveste spre marea vamaiota. „Ne place sa spunem ca suntem un pic din 2 Mai si un pic din Vama Veche. Stim cu siguranta ca, daca vii la noi, iti va fi greu sa pleci. Iar cand vei pleca, vei sti ca te vei intoarce curand. Pentru ca aici te simti «acasa»“, spune Ioana, managerul Pescariei.

Publicitate
IWCB

Cum incepe istoria acestui loc? Pe vremuri, aici se afla asezamantul pescarilor din Vama Veche, atunci cand Vama Veche nu era decat un satuc. „Numele nostru este la fel de vechi ca si Vama. L-am pastrat si asa va ramane mereu, pentru ca ne dorim sa pastram traditia si sa o aducem in prezent. Multi ani, Pescaria a functionat ca restaurant cu specific pescaresc. Incepand cu anul trecut, ne-am hotarat sa readucem la viata acest loc, asa ca am inceput transformarile in vara lui 2012. Am pastrat restaurantul, i-am diversificat activitatea, am dezvoltat barul, am reimprospatat atmosfera. Ne-am ascultat clientii, am fost atenti la ceea ce isi doresc cand vin in Vama, am invatat permanent“, povesteste Ioana. A fost o vara in care s-au conturat pasii urmatori. O vara in care Pescaria a devenit mai mult decat o terasa in Vama Veche, o stare de spirit. Cu ce va asteapta Pescaria in aceasta vara? Voia buna si relaxarea sunt oricum specifice locului si, in plus, cu mancare excelenta, vinuri potrivite, cocktailuri create pe masura fiecaruia, bere rece, cafele cu dichis si multa muzica buna. Pe inserat, petreceri de tinut minte, inspirate si inspirationale, degustari de vinuri, concursuri de fotografie, campionate, expozitii si multe alte surprize.

Nu este suficient? OK! Afla ca in spatele terasei se va construi ceva unic in Vama: un amfiteatru in aer liber cu vedere la mare. Aici sunteti asteptati la film in fiecare seara, de luni pana joi, si la cantari in weekenduri. Iar daca ai un eveniment, o petrecere, o cantare si cauti o locatie pe masura, cauta Pescaria. Ne vedem in Vama! Pana atunci… facebook.com/LaPescarie • (ioana_ca@yahoo.com)

Publicitate