Live Wine Party cu Alma Tim si trupa Coffee Break – vineri, 24 august, la Cafepedia

Noua dintre cele mai bune 300 de vinuri importate si distribuite de Alma Tim vor putea fi degustate in cadrul celei de-a XIV-a „seri de lectura” a evenimentului „Casual Wine on Friday”, organizata la Cafepedia Romana (Str. Pictor Verona nr. 14, Bucuresti), vineri, 24 august, incepand cu orele 20.00.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Participantii vor putea „lectura” din: Viognier Pere Anselme, Rhone Valley (Franta), Blanc de l’Observatoire, Bekaa Valley (Liban), Tamaioasa Romaneasca sec, Domeniile Vanju Mare (Romania), Baldik Shiraz (Sudul Frantei), Cotes de Provence, Provence (Franta), Merlot Rose, Domeniile Vanju Mare (Romania), Sunset, Bekaa Valley (Liban), Cabernet d’Anjou, La Chanterrie (Valea Loirei) si Baldik Merlot ( Sudul Frantei), la preturi incepand de la 13 lei/paharul.

Dupa ce timp de mai multi ani s-a consacrat in randul distribuitorilor romani de bauturi alcoolice si non-alcoolice, Alma Tim Distribution a hotarat anul trecut sa isi dezvolte si o divizie online prin care sa promoveze si sa comercializeze o gama complexa de bauturi, linie ce cuprinde mai multe vinuri de import si cateva produse in Romania. Astfel a aparut magazinul virtual SmartDrinks.Ro, portal ce cuprinde produse-lider in vanzari pe diverse segmente de piata si marci exclusiviste de bauturi. La aceasta editie a „Casual Wine on Friday” vor fi prezenti Radu Dimache si Dan Dragos, reprezentati Alma Tim.

Publicitate

Pe langa selectia de vinuri, invitatii vor primi, din partea casei, un meniu asortat, pe un fond sonor de muzica live sustinut de trupa Coffee Break Band si de DJ-ul rezident Cafepedia. Vinurile reci si deja indragitul cocktail Casualito (mojito cu vin rose) vor asigura voia buna.

Rezervari la 0721 102 101

[googleMap name=”Cafepedia Romana” width=”450″ height=”300″ directions_to=”false”]Str. Pictor Verona 2, Bucharest[/googleMap]