Lume si muzica buna, la decernarea Premiilor de Excelenta 2012 (galerie foto)

Producatori si importatori de vinuri, partenerii si organizatorii concursului de vinuri Premiile de Excelenta 2012 s-au reunit luni, 5 noiembrie, la Hotelul Marshal Garden, din Bucuresti, pentru a participa la decernarea distinctiilor acordate celor mai apreciate vinuri din cadrul competitiei organizate anul acesta la Dragasani.

Publicitate
Excursii

Festivitatea de premiere a celor mai bune vinuri care se gasesc sau care se pregatesc sa intre pe piata din Romania a avut loc intr-un cadru festiv, cei peste 80 de invitati bucurandu-se de un mini-recital sustinut de catre formatia Amna Band. Inainte de anuntarea castigatorilor, rezultatele concursului au fost publicat „in direct” pe portalul Vinul.Ro. Alma Tim Distribution, castigator a sapte medalii de argint, a oferit doritorilor, prin magazinul SmartDrinks.Ro, un vin din lista premiantelor. Dupa anuntarea premiantilor si felicitarile de rigoare, toti participantii au ciocnit unul sau mai multe pahare din vinurile premiate, pe care le-au asortat cu cateva dintre specialitatile prezentate de Angst. Cutii-vin.ro, un producator si distribuitor care comercializeaza o gama larga de cutii din lemn pentru diverse utilizari, a prezentat invitatilor galei de premiere cateva dintre produsele din portofoliu.

In total, in ambele sectiuni ale concursului, s-au acordat 101 medalii de aur si argint. In sectiunea non-retail, au fost acordate 15 medalii de Aur si 58 de argint, iar in sectiunea dedicata vinurilor cumparate direct de pe raft s-au acordat 7 medalii de aur si 21 de argint.

Publicitate

Cea de-a patra editie a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro s-a desfasurat anul acesta la Dragasani, in perioada 26-30 octombrie, si a fost organizata cu sprijinul Asociatiei Producatorilor de Vinuri din Dragasani. In concurs, au fost inscrise 350 de vinuri din Romania, Africa de Sud, Australia, Chile, Franta, Italia, Liban, Portugalia, Republica Moldova, Spania, Statele Unite si Ungaria.

FOTO: Dan Petrici – OmniPressDesign, Victor Arsene