Luna Cafe & Bistro, 25 septembrie, la Atelierul de vinuri Vinimondo: o mie și una de nopți cu vinuri povestite. Donnafugata

Donnafugata Spumante BrutO nouă ediție a Atelierului de vinuri va avea loc pe 25 septembrie la Luna Cafe & Bistro în Strada Viitorului nr. 32 din București, începând cu ora 7:30 PM. Seara va fi dedicată vinurilor siciliene Donnafugata, iar invitatul special – Fabio Genovese, Export Manager – va dezvălui oaspeților istoria cramei și particularitățile vinurilor degustate.
Atelierul de vinuri este un proiect inițiat în urmă cu mai bine de un an de importatorul Vinimondo, cu sprijinul media al Vinul.Ro. Scopul principal este acela de a facilita amatorilor din România cunoașterea nemijlocită, prin degustare însoțită de asocieri gastronomice, a unor soiuri, stiluri, mărci sau regiuni de renume internațional.
Seara va debuta cu Vino Spumante Brut 2012, iar apoi poveștile vor curge în jurul vinurilor:
Anthilia 2014 – Sicilia IGT Bianco
Chiaranda 2011 – Contessa Entellina DOC
Sedara 2013 – Sicilia IGT
Mille e Una Notte 2007 – Contessa Entellina DOC
Ben Rye 2009 – Passito di Pantelleria DOC
și a preparatelor special pregătite în asociere cu acestea.
În încheiere, DJ Pol va mixa în amosfera serii ritmuri siciliene.
Numărul locurilor disponibile este limitat. Prețul biletului este 175 lei/persoană si poate fi achizitionat de pe site-ul importatorului: https://vinimondo.ro/evenimente/all . Cei interesați de detalii suplimentare, le pot afla de la Otilia (0754.482.471) și Mihaela (0730.520.001).