Magazin de vinuri Cramele Halewood, pe DN1

nistoresti-magazin1

Publicitate
e-vinul.ro

Cramele Halewood a deschis la inceputul lunii iulie cel de-al treilea magazin de vinuri, „Winery Outlet”, dupa cele deschise la Pivnitele Rhein Azuga si in Ploiesti, potrivit unui comunicat de presa.

Localizat pe DN 1 (km 103) in Breaza – Cartierul Nistoresti, „The Winery Outlet” a fost conceput cu scopul de a veni in sprijinul celor care isi petrec weekend-ul sau vacanta pe Valea Prahovei si sunt in cautarea unui vin de calitate.

Publicitate

„Intotdeauna am cautat sa fim aproape de clientii nostri. Si am fost acolo unde ei au avut nevoie de noi. The Winery Outlet face parte din planul nostru de extindere al magazinelor proprii, dupa succesul obtinut cu primele doua magazine deschise in Azuga si Ploiesti. Ne dorim sa fim acolo unde oamenii isi petrec vacanta sau acolo unde ei se relaxeaza si o pot face in compania unui vin adevarat si de calitate”, a declarat Dan Muntean Director General Cramele Halewood.

Noul magazin se intinde pe o suprafata de 70 mp si ofera peste 100 vinuri romanesti albe, rose si rosii – productie proprie din viile Halewood din Dealu Mare, Murfatlar si Sebes, si aproximativ 300 de vinuri ce provin din 16 tari si pe care Cramele Halewood le importa direct.

 

3 thoughts on “Magazin de vinuri Cramele Halewood, pe DN1

  1. Slava Domnului! Sper din tot sufletul ca acest magazin sa atraga clientii si sa ii educe, astfel incat tentativele penibile de langa Ploiesti, tot pe DN1, denumite aberant Casa Vinului Coca Cola si Casa Vinului Pepsi Cola, sa dispara. Incepe sa se faca lumina si pe Drumul Vinului prahovean!

  2. @Stefan,
    Nu te astepta la prea multe, acolo e un magazin cu vinurile Hallewood si probabil cu importurile lor de vin. Nu prea cred ca o sa ai parte de educatie de la niste simpli vanzatori. Iar educatie cu vinurile unui sinur producator e cam indoielnica. E drept ca au vinuri corecte, iar unele sunt foarte bune, dar pot sa pun pariu ca magazinul va vinde la greu vin varsat.

  3. Va rog sa mai treceti si acum prin zona … se vinde vrac? … din fericire mai exista lume care apreciaza vinul … la sticla

Comments are closed.