Casa Merlot

Rating:♣♣♣♣  Preturi: €€€€€

Publicitate
Caloian

Adresa: Str. Dobreta, Nr. 19

„Casa Merlot” – magazinul cu somelier

Publicitate
Oprisor

Daca prezenta vinurilor nu ar demasca destinatia magazinului „Casa Merlot” (strada Dobreta nr. 19), locul ar putea fi confundat usor cu budoarul unei marchize din secolul al XVII-lea. Oglinzile, ornametele sofisticate, draperiile de matase rosie confera locului o intimitate sobra, asta si datorita spatiului relativ mic. La capitolul vinuri listate, magazinul sta destul de bine, el adresandu-se elitei consumatorilor de vin. Aici pot fi gasite vinuri de la SERVE, Carl Reh, Cramele Halewood, Vinterra si Vinatre, precum si o selectie de vinuri din Australia si Statele Unite.
Pe langa vinuri de elita clientii pot beneficia de sfatul unui somelier, lucru destul de rar intalnit in comertul cu vin din Romania. „In afara consultanta, dorim sa dam consumului de vin o noua nota: aceea de a trata aceasta bautura ca pe o bijuterie”, declara unul dintre posesorii magazinului, Ioan Mihnea Pirici, somelier.
Magazinul mai ofera clientilor posibilitatea de a comanda la domiciliu vinuri pentru orice fel eveniment: receptii, conferinte, intalniri de afaceri sau aniversari.
In fiecare saptamana, „Casa Merlot” este gazda unor degustari de vinuri. Astfel, clientii fideli ai magazinului pot face cunostinta, cu vinuri din acelasi soi, produse in Romania sau importate.