Mai sunt 4 zile pana la inchiderea inscrierilor la Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011!

Producatorii sau importatorii de vinuri din Romania mai pot inscrie vinuri in sectiunea non-retail a concursului de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011 pana pe 10 octombrie 2011.

Publicitate
Excursii

Cea de-a treia editie a concursului de vinuri Premiile de Excelenta Vinul.Ro 2011 se va desfasura in perioada 2-4 noiembrie, in sediul din Bucuresti a Bancii Nationale a Romaniei. Printre degustatorii straini care vor alcatui juriul competitiei se va numara si Master of Wine Caroline Gilby.

Competitia Premiile de Excelenta Vinul.Ro se diferentiaza de alte competitii de profil din lume prin existenta a doua sectiuni distincte: una pentru vinuri non-retail, (etichete distribuite doar in Hoteluri, Restaurante, Cafenele sau firme de Catering si inregistrate in concurs de catre producatori, distribuitori sau importatorii de vinuri, contra unei taxe de inscriere), si cealalta in care participa vinurilor achizitionate de catre organizatori direct de pe rafturile magazinelor. Prin introducerea sectiunii destinate vinurilor de retail, in 2009, Vinul.Ro, organizatorul competitiei, a incercat sa realizeze o ierarhie cat mai obiectiva a vinurilor romanesti de pe rafturile magazinelor, precum si o segmentare cat mai clara a palierelor de calitate. In 2010, competitia a devenit una internationala, insa obiectivele initiale au ramas aceleasi: relansarea credibilitatii vinurilor romanesti, reconditionarea ideii de valoare destinata consumatorului si informarea acestuia cat mai obiectiv.

Publicitate
IPPU

PARTICIPAREA IN SECTIUNEA NON-RETAIL

Taxa de participare pentru sectiunea non-retail a Premiilor de Excelenta Vinul.Ro este de 60 euro / proba + TVA. Din fiecare proba, producatorii vor trimite cate 3 exemplare. Probele trebuie sa ajunga in posesia organizatorilor pana cel mai tarziu la data de 10 octombrie 2011.

Plata taxei de participare trebuie facuta pana pe data de 5 octombrie 2011 in contul:

SC Cezar Connaisseur SRL
Bucuresti, Sector 2
B-dul Ferdinand I Nr. 131, Bl. E2, Sc. A, Et. 4, Ap. 18
RO 15016781
J40/11634/2002
Cont IBAN: RO33 FNNB 0001 0259 1818 RO01
Banca: Credit Europe Bank, SMB

Adresa pentru expedierea probelor:
Str. Ienachita Vacarescu Nr. 12, Ap. 9, Et. 2,
Sector 4, Bucuresti