Marii castigatori ai Premiilor Food & Bar 2012

Revista Food&Bar a anuntat la sfarsitul lunii noiembrie castigatorii premiilor anuale pentru Horeca, in cadrul celei de-a cincea editii a Galei Premiilor Food & Bar, eveniment desfasurat la Hotelul Howard Johnson Grand Plaza Bucharest.

Operatori consacrati, care au fost in top anii trecuti au reusit si anul acesta sa isi mentina suprematia: Caru cu Bere a fost din nou desemnat Cel mai bun restaurant romanesc, Paul – Cea mai buna cofetarie/patiserie/brutarie, Hard Rock Cafe – Cel mai bun restaurant cu specific strain – segmentul casual, iar Jerry’s Pizza si-a pastrat locul 1 la categoria Cea mai buna companie de delivery. In topul premiilor Food & Bar au aparut si o serie de nume noi care s-au remarcat in 2012. Biutiful by Fratelli a obtinut doua Premii 1, fiind desemnat Cel mai bun pub/bar si Cea mai buna locatie nou deschisa. De asemenea, Lacrimi si Sfinti a obtinut locul 2 la categoria Cel mai bun restaurant cu specific romanesc si Locul 2 la categoria Cea mai buna locatie nou deschisa.

Premiul Publicului a angrenat o adevarata desfasurare de forte din partea operatorilor Horeca. Peste 8.000 de persoane si-au votat favoritul – numar record de voturi inregistrat de Premiile Food & Bar. Cele mai votate au fost categoriile delivery, QSR si restaurantele clasice pentru care Food & Bar a acordat cate un premiu. Castigatorii acestei editii au fost Trenta Pizza, KFC si Restaurant & Delicatessen Graf (Oradea). Trenta Pizza a fost compania care a acumulat cel mai mare numar de voturi: peste 2.200, aproape triplu fata urmatorul clasat.

Ceremonia de premiere a fost completata de o serie de momente speciale sustinute de invitatii Food & Bar. Sosit recent de la Londra, unde a castigat marea finala a Roadhouse World Flair Competition, devenind astfel Cel mai bun barman de flair al lumii, Vali Luca a sustinut o demonstratie spectaculoasa de bartending, impreuna cu colegul sau de la Exquisite Bar Solutions, Ionut Ivanov. Un alt moment special al serii a fost sustinut de somelierul Sergiu Nedelea, care, impreuna cu echipa sa au facut o demonstratie de servire a vinului.

Premiilor Food & Bar 2012:

Cel mai bun restaurant cu specific romanesc

Caru cu Bere
Lacrimi si Sfinti
La Mama

Cel mai bun restaurant cu specific strain casual

Hard Rock Cafe
Taverna Sarbului
Divan

Cel mai bun restaurant cu specific strain premium

Casa di David
Loft
Osho

Cel mai bun restaurant de hotel

Benihana – Howard Johnson Grand Plaza Bucharest
JW Steakhouse – JW Marriott Bucharest Grand Hotel
Bistro Epoque – Hotel Epoque

Cel mai bun catering de eveniment

Fratelli & Flavours Food Design
Privileg Catering
JW Steakhouse Marriott Bucharest Grand Hotel

Cea mai buna companie de delivery

Jerry’s Pizza
Wu Xing
Trenta Pizza

Cel mai bun pub/bar

Biutiful by Fratelli
Bordello
St. Patrick Irish Pub

Cel mai bun club

Fratelli
Boa Beat of Angel
Tribute

Cea mai buna cafenea/ceainarie

Carturaresti
Starbucks
Van Gogh Grand Cafe

Cea mai buna cofetarie/patiserie/brutarie

Paul
Rue du Pain
Agapitos

Cel mai bun QSR

KFC
Dristor Kebap
Nord See

Cea mai buna locatie nou deschisa

Biutiful by Fratelli
Lacrimi si Sfinti
Sofa

Premiul Publicului

Premiul publicului pentru cel mai bun restaurant – Restaurant & Delicatessen Graf

Premiul publicul pentru cel mai bun QSR – KFC

Premiul publicului pentru cea mai buna companie de delivery – Trenta Pizza

Premiul special al Food&Bar Magazine

Valentin Salagean – Il Calcio