Marketingul și promovarea produselor românești – o cariera de perspectivă pentru actualii studenți

De la student la angajat. Un proiect cu finanțare europeană implementat de Vinexpert va ajuta la tranziția a 200 de studenți din regiunea București-Ilfov către piața muncii. În cursul unor conferințe de presă ce va avea lor săptămâna viitoare, vor fi prezentate presei și tuturor celor interesați detaliile proiectului cu finanțare europeană care urmărește să ofere servicii de consiliere și orientare profesională, precum și stagii de practică în cadrul companiei Vinexpert, pentru a facilita angajarea într-un domeniu de perspectivă – cel al marketingului și promovării produselor românești.

Publicitate
e-vinul.ro

Potrivit organizatorilor, “în urma acestui proiect vor avea de câștigat inclusiv marile lanțuri hoteliere reprezentate în România și restaurantele – cele care resimt cel mai des nevoia de forță de muncă – dar și mărcile românești de vinuri. Actualii studenți – viitori angajați – se vor pregăti pentru a putea promova în cunoștință de cauză vinurile autohtone de calitate, necunoscute încă de marea masă de consumatori”.

Conferința de lansare a proiectului ”Marketingul și promovarea produselor românești – competente practice într-o carieră de perspectivă” va începe la ora 12.00 și va avea loc în Str. Visarion, nr. 20, Sector 1, București. La conferință vor fi prezenți și tutorii îndrumători ai stagiilor de practică, printre care: Dragoș Ghinea, Degustător autorizat de vin, Cornel Bocșe,  profesionist cu experiență vastă în activitatea de vânzări, precum și experții din cadrul Academiei de Studii Economice București care sunt implicați în acest proiect. Celalalte conferințe de presă sunt programate pentru zilele de 26 și 27 august, la aceeași adresă.

Publicitate
IPPU

Despre acest proiect realizat cu finanțare europeană mai puteți citi detalii aici, iar informații suplimentare  pot fi obținute și telefonic, de la Adriana Moroianu – tel: 0740.100.397; fax: 021-326.85.40