Marttinez Beach da startul la distractie si relaxare in Mamaia Nord. Marea inaugurare pe 22 iunie!

Poza Dj Carlos CamposCea mai noua destinatie de distractie si relaxare din partea de nord a statiunii Mamaia, Marttinez Beach, isi va deschide portile pe 22 iunie.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Petrecerea de lansare a noului proiect va incepe la orele 21.00 si-l va avea ca invitat pe celebrul DJ Carlos Campos, care va sustine va sustine o sesiune de mixaj. Supranumit Legenda Latina, DJ Carlos Campos, DJ Permanent al Barrio Latino din Paris, este omul din spatele compilatiilor de succes Buddha Bar Nirvana Lounge, Opium Miami, Reggaeton on fire si Barrio Latino

photo 22

Publicitate

Marttinez Beach dispune de un lounge de 400 de metri patrati, deschis pe trei laturi, capabil sa primeasca 250 de oameni pe scaune si inca pe atatia seara, cand oamenii isi doresc sa socializeze. Lounge-ul va avea o oferta mai mult decat atragatoare de vinuri, spumante, bauturi alcoolice, cocktailuri, bere si racoritoare, dar si un meniu adaptat locului si sezonului, in care accentul se va pune pe salate, sandwich-uri, paste si, bineinteles, pe pizza care va fi pregatita in cuptorul propriu. Din programul Marttinez Beach nu vor lipsi petrecerile Full Moon Party, serile de saxofon si trompeta live, cocktail buckets sau lansarile de lampioane.

O alta noutate anuntata de reprezentatii lounge-ului este aplicatia pentru Smartphone “Marttinez Beach”, care va permite clientilor casei, prin serviciul Fast Order, sa comande direct pe sezlong bautura preferata.

Totodata, compania dezvoltatoare, care detine lantul de restaurante La Mama si cafenele Cafepedia, a anuntat ca va deschide pe 21 iunie in Mamaia si un nou restaurant La Mama, de 500 de locuri, inaugurarea fiind celebrata cu un concert Jezebel.