Master de vin la USAMV Bucuresti – 2010/2011

master-vinUniversitatea de Stiinte Agricole si Medicina Veterinara Bucuresti a anuntat la inceputul lunii locurile disponibile pentru cursurile de Master Vin, promotia 2010-2011. Astfel, pentru acest an vor fi disponibile 15 locuri subventionate de la buget si 10 locuri cu taxa (2.500 lei/an).

Publicitate
Domeniul Bogdan

Potrivit prof. dr. Arina Antoce, de la Catedra de Viticultura si Vinificatie din cadrul USAMV Bucuresti, concursul de admitere se va desfasura intre 14-24 septembrie 2010 si include inscrierea candidatilor, sustinerea examenului scris (grila), sustinerea examenului oral (interviu) si afisarea rezultatelor si achitarea taxelor.

Pentru inscrierea la aceste cursuri, sunt necesare:
– cerere de inscriere
– diploma de bacalaureat in original
– diploma de licenta in original sau adeverinta
– certificat de nastere
– (certificat de casatorie
– copie buletin/carte identitate
– 2 fotografii color tip buletin de identitate
– chitanta de plata taxei de inscriere
– dosar plic

Publicitate
IWCB

Cursurile de Master Vin se desfasoara pe parcursul a 2 ani, in 16 module a cate 3 zile (vineri-duminica), insumand 120 credite transferabile. De asemenea, prin colaborarea cu Ecole Superieur d’Agriculture d’Angers, Franta, se pot urma anumite module si in alte tari europene, in universitati partenere ale masteratului ERASMUS MUNDUS – VINTAGE (www.vintagemaster.com) cu obtinerea unor diplome recunoscute de toate tarile implicate.

Bibliografie admitere MASTER VIN – 2010
Ecologie viticola
Dejeu L., 2009 – Viticultura practica. Ed. Ceres, Bucuresti; cap. 3 – Relatiile vitei de vie cu factorii de mediu;
Etichetarea vinurilor
Antoce Oana Arina, 2005 – Conditionarea, ambalarea si etichetarea vinurilor. Ed. Ceres, Bucuresti; cap. 5 – Etichetarea vinurilor.

Tel. contact:
0745-875361; 0741-128097
email: aantoce [at] yahoo [dot] com