Master of Wine la cota 300

Pentru prima data in istoria sa de aproape 60 de ani, Institutul Master of Wine (IMW) din Londra a acordat la inceputul acestei luni titlul cu numarul 300, anunta publicatie The Drinks Bussines.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Institutul Master of Wine a anuntat pe 6 septembrie atat rezultatele examenelor anuale sustinute de cursantii acestei scoli, cat si cele 11 dizertatii care au fost aprobate. potrivit reprezentantilor IMW, cei mai noi detinatori ai titlului Master of Wine vor fi oficial anuntati in cadrul unei ceremonii care va avea loc la inceputul lunii noiembrie, la Vintners’ Hall, Londra.

Le transmit celor 11 noi membri ai Institutului cele mai calduroase si sincere felicitari pentru aceasta realizare impresionanta si sunt sigur ca fiecare dintre ei va fi un excelent ambasador al vinului in lume”, a declarat Lynne Sherriff MW, presedintele IMW. Dintre cei 11 noi MW, cinci sunt din Marea Britanie si cate unul din Irlanda, Australia, Statele Unite, Noua Zeelanda, Germania si Japonia. Acestor li se vor alatura la ceremonia de la inceputul lui noiembrie Anthony Moss, Marea Britanie si Dr Liz Thach, Statele Unite, Master of Wine anuntati la inceputul lunii mai.

Publicitate
Casa Timis

Cei 11 noi membri ai Institutului londonez sunt:

Michele Anderson MW – Australia
Subiectul dizertatiei: Cat de „eco” sunt consumatorii de vin din nord-estul Statelor Unite?

Christy Canterbury MW – Statele Unite
Subiectul dizertatiei: O cercetare asupra situatiei curente si a perspectivelor viitoare a vinurilor rosi din Burgundia asociate cu gastronomia americana, din perspectiva somelierilor americani.

Sam Caporn MW – Marea Britanie
Subiectul dizertatiei: Vinurile efervescente englezesti si piata britanica: o analiza a motivelor de crestere, principalele canale ale pietei si atitudinea consumatorilor fata de acestea.

Mary Gorman-McAdams MW – Irlanda
Subiectul dizertatiei: Locul cuvee-urilor de prestigiu din Champagne in Statele Unite, din perspectiva somelierilor americani

Andy Howard MW – Marea Britanie
Subiectul dizertatiei: Pozitia vinurilor Premier Cru din Chablis pe piata profesionistilor din Marea Britanie si perspective de viitor.

Emma Jenkins MW – Noua Zeelanda
Subiectul dizertatiei: Exista un „caz” al Sauvignonului Blanc din regiunea Marlborough?

Richard Kershaw MW – Marea Britanie
Subiectul dizertatiei: Sunt vinurile sud-africane, Chardonnay si Sauvignon Blanc, imbuteliate in Africa de Sud, afectate de fluctuatiile de temperatura in timpul transportului?

Paul Liversedge MW – Marea Britanie
Subiectul dizertatiei: Dezlegarea misterului asiatic – o analiza a rolului identitatii brandului in influentarea comportamentului consumatorilor din Hong Kong.

Caro Maurer MW – Germania
Subiectul dizertatiei: Erste Lage in Germania: o clasificare in curs de dezvoltare.

Mai Tanaka MW – Japonia
Subiectul dizertatiei: Cercetare a reglementarilor fondurilor de investitii in vin. Ar fi mai bine sa protejam investitorii si sa neglijam oportunitatile de afaceri?

Clem Yates MW – Marea Britanie
Subiectul dizertatiei: Compusii de mercaptani si Medaliile de aur de la IWC – vinurile Sauvignon Blanc castigatoare.

Alte subiecte pe aceeasi tema:

Stapanii vinurilor