„Masters of Wine” la Vinoble 2008

Cea de-a sasea editie a Expozitiei de Internationale de Vinuri Nobile – Vinoble 2008 se va desfasura in perioada 25-28 mai, in localitatea spaniola Jerez de la Frontera, Cadiz. Expozitia Internationala de Vinuri Nobile – Vinoble este singurul eveniment oenologic de talie internationala dedicat vinurilor fortificate, vinurilor dulci si de desert. Aceasta manifestare se desfasoara bianual in localitatea andaluza Jerez de la Frontera, unul dintre cele mai renumite centre vitivinicole din Spania.

Publicitate
IWCB

Potrivit organizatorilor acestui eveniment, editia de anul acesta va fi una foarte speciala deoarece foarte multi oenologi „Masters of Wine” din Marea Britanie, Olanda, Belgia, Africa de Sud, Finlanda, Noregia si Australia si-a anuntat participarea. „Masters of Wine Institute” reprezinta una dintre cele mai bine cotate si apreciate institutii academice oenologice din intreaga lume.

Aceasta organizatie non-profit a fost creata in Marea Britanie, in 1953, cu scopul de a promova vinul la cel mai inalt nivel de calitate si excelenta. In clipa de fata, „Institutul MoW” numara 256 de membri din 20 de tari. Pentru a face parte dintre detinatorii titlului „Masters of Wine”, candidatii trebuie sa treaca prin mai multe teste prin care sa-si demonstreze cunostintele despre productia, promovarea, vanzarea si consumul vinului.

Publicitate
VinLaMunte