Medaliatii concursului Vinvest 2011

Aproape 40 de vinuri au primit medalii de aur si argint la cea de-a sasea editie a Concursului National de Vinuri si Bauturi Alcoolice, eveniment desfasurat in cadrul Salonului International de Vinuri Vinvest, in perioada 15-17 aprilie, la Timisoara.

Publicitate
IWCB

Dintre cele 128 de probe (vinuri si bauturi alcoolice) prezente in concurs, 39 au fost medaliate, juratii-degustatori acordand 3 mari medalii de aur, 26 de medalii de aur si 10 de argint. Sauvignon Blanc V Drinks 2010, Cabernet Sauvignon Lacerta 2009 (punctate cu 93 de puncte) si vinarsul Jad XO 28 de ani au fost singurele probe distinse cu mari medalii de aur.

Vinurile propuse in concurs de SERVE si Cramele Recas au strans cele mai multe medalii, producatorul din Dealu Mare primind 5 medalii de aur, iar Cramele Recas 6 distinctii (o mare medalie de aur, patru medalii de aur si una de argint). Lacerta Winery a castigat 4 medalii (o mare medalie de aur, doua de aur si una de argint), la fel si Jidvei, companie ale carui vinuri au primit 4 medalii de aur. In topul premiantilor Vinvest 2011 se mai afla Cramele Basilescu, cu trei medalii (una de aur si doua de argint), Vincon Vrancea, cu o mare medalie de aur, una de aur si una de argint si Domeniile Boieru, doua medalii de aur si una de argint. Punctajul final al notelor acordate de catre juratii acestui concurs a fost realizat prin alegerea medianei.

Publicitate
IWCB

Rezultatele concursului Vinvest 2011

3 thoughts on “Medaliatii concursului Vinvest 2011

  1. Vai, ce interesant! Sunt deja pe spate in iarba si astept sa vina si fata de pe etichetele medaliate.
    Rasplata pentru „milostenia” de a cumpara un spatiu expozitional a fost facuta. Ma intreb singur, al nu stiu catalea an, care este componenta juriului. Cum ii chiama domle pe juratii degustatori? Si o sa vedeti ca lista medaliilor mai are o explicatie. De aia concursul de vinuri Vinul.ro, nu a fost bine vazut pe la ADAR. Si totusi, sistemul de la Timisoara a dat un semi rateu, si ma bucura acest lucru (poate dispare de tot spre binele comunitatii vinului din Romania). Creatorul STF a reusit sa ia o medalie de aur la TM, doar una, nu argint sau mentiune cum o facuse si pe la Vinul.ro, anul trecut. Cred ca i-a apucat iar pandaliile pe directorii de acolo, care in schimbul pachetului de partener se asteptau sa plece cu sacosa plina.

  2. E un comentariu rautacios!

    Si unii si altii fac lucruri bune. Sunt profesionisti si entuziasti in ambele ,, tabere,,.
    Lasati lucrurile bune sa se intample, suntem abia la inceputuri!

  3. Draga anonimule, poate nu ai inteles mesajul meu. Imi doresc ca lucrurile sa se intample NORMAL, TRANSPARENT, fara PILE, INTERVENTII SI INTERESE meschine de grup. Daca esti insider, stii cum se petrec lucrurile la VinVest. Ai dreptate in ceea ce priveste entuziasmul, dar acesta se manifesta doar la Vinul.ro, in partea de vest insa gasim doar deprinderi de dinainte de 1989. Crezi ca ignorand ceea ce se intampla, lucrurile bune vor invinge?

Comments are closed.