Medalie de Aur pentru Southern Sun Wine Group in Argentina

Malbec Tamari Reserva 2005, vin produs in Argentina de Southern Sun Wine Group, a castigat Medalia de Aur la Argentinian Wine Awards, desfasurat intre 19 si 22 februarie la Mendoza (Argentina).

Publicitate
Ravago

Potrivit unui comunicat dat publicitatii la Cluj Napoca de catre Vino Vero SRL, importatorul vinurilor „Misiones de Rengo”, produse in Chile de catre acelasi producator, la acest concurs s-au acordat doar 24 de Medalii de Aur. Juriul a fost format din specialisti internationali si argentinieni.

Toate vinurile au fost degustate in orb de doua jurii independente, formate din 12 membri, iar cele propuse pentru medaliile de aur au fost re-gustate, pentru confirmarea calitatii.

Publicitate
Oprisor

Potrivit unei declaratii facute recent de Ciprian Banciu, directorul Vino Vero, compania sa urmeaza sa aduca in viitor pe piata romaneasca, in afara de vinurile chiliene, si pe cele din Argentina. Recent, vinurile „Misiones de Rengo” au fost lansate pe piata bucuresteana printr-o degustare organizata de importator cu public la restaurantul Casa Iancului, din Capitala. Puteti urmari o scurta filmare de la acest eveniment aici!