Medalii pentru Vincon in an aniversar

Vincon Vrancea a castigat 3 medalii de aur si 2 de argint la cea de-a patra editie a Concursului National organizat in cadrul Salonului International de vinuri Vin Vest Timisoara, potrivit unui comunicat al companiei. Distinctiile vin chiar in anul in care Vincon Vrancea sarbatoreste 60 de ani de la infiintare.

Publicitate
Vinarte

Produsele Vincon Vrancea medaliate cu aur la acest concurs au fost: Vita Romaneasca – Tamaioasa Romaneasca – 2002; 7 Pacate – Tamaioasa Romaneasca – 2006, Jad XOSR – Vinars 28 de ani.

Medaliate cu argint au fost: Levant – Feteasca Neagra – 2008 si Miorita XO – Vinars 12 ani.

Publicitate

De asemenea, potrivit datelor companiei, Vincon Vrancea a incheiat anul 2008 cu o cifra de afaceri de 36,8 de milioane de euro. Cresterea inregistrata fata de anul anterior a fost de 21%. In primul trimestru din 2009, desi mediul de afaceri romanesc a fost afectat de criza economica internationala, compania Vincon Vrancea a reusit sa aiba un trend ascendent, depasind cu 3% vanzarile din aceeasi perioada a lui 2008.

„Pentru 2009, anul in care Vincon Vrancea aniverseaza 60 de ani de la infiintare, ne-am propus din punctul de vedere al cifrei de afaceri sa depasim pragul celor 40 de milioane de euro, cu o crestere cuprinsa intre 10% si 15%, in functie de impactul crizei financiare”, se mai precizeaza in comunicatul companiei.

In prezent, portofoliul Vincon Vrancea cuprinde peste 120 de produse, brandurile din portofoliul companiei cu cele mai mari vanzari sunt Beciul Domnesc, 7 Pacate, Vita Romaneasca, Casa Vrancea, vinarsurile (Miorita – 12 ani respectiv 18 ani, Jad – 28 ani), precum si gama Levant.