Megadegustarea Vinul.ro pe bulevardul Unirii!

Incepand de astazi, Concursul International de Cabernet Sauvignon Vinul.ro are vizibilitate intr-unul dintre cele mai populate locuri ale capitalei. Un mash de mari dimensiuni ce promoveaza acest eveniment a fost instalat aproape de piata Unirii (intersectia Bdul. Unirii cu strada Traian), intr-o zona unde zilnic circula aproape 40.000 de masini. In afara de scopul propriu-zis, acela de promovare al evenimentului, acest demers reprezinta totodata si o incercare de popularizare a vinurilor de inalta calitate in randul consumatorilor.

Publicitate
Oprisor

Megadegustarea se va desfasura pe 16 noiembrie 2007, iar presedintele juriului va fi un veteran al concursurilor internationale de vin, Brett A Crittenden.

Evenimentul va avea doua scopuri:
– evaluarea de catre un juriu de specialisti a vinurilor Cabernet Sauvignon (plus cupaje pe baza acestui soi), disponibile la cumparare pe piata, indiferent de tara de provenienta;
– organizarea unei seri speciale dedicate vinului si gastronomiei pentru iubitorii de vin, unde acestia sa poata lua contact cu diferitele expresii ale acestui soi si sa comunice direct cu producatorii, degustatorii si somelierii prezenti.
In paralel, vinurile vor fi evaluate si de catre un juriu format din jurnalisti, care va oferi Trofeul Presei si un premiu special. De asemenea, va avea loc si un concurs de popularitate pe baza notelor acordate de public. Juriul specialistilor va judeca probe cumparate de pe rafturile magazinelor.

Publicitate
Oprisor