Meniurile Vinul.Ro: Clatite cu somon

Preparatele provin din noul meniu pe care il pune la dispozitia clientilor Cafepedia – Romana.

Ingrediente pentru o portie: doua foi de clatita (fara zahar), 120 gr somon, 50 gr ardei gras, 50 gr telina apio, 50 gr ciuperci, 15 gr parmezan, 3 rosii cherry, 120 gr smantana de gatit, 100 ml vin alb, sos pesto, sare, piper, chili

Preparare: Foile de clatita se ung cu sos pesto si se ruleaza, se taie julienne, pastrand o bucata mai mare intreaga. Legumele si somonul se taie cubulete. Intr-o tigaie se trag legumele in ulei, se adauga somonul, se stinge cu vin si se adauga smantana.

Cand se obtine consistenta unui sos se adauga si clatitele taiate julienne, condimentele, se omogenizeaza si se pun in farfurie. Se presara parmezan ras si se orneaza cu busuioc si rosii chery.