Ingrediente pentru doua persoane: o dorada de 350-400g, 5-6 creveţi mici decorticaţi, o mana de midii proaspete, un cartof, 6 roşii cherry, 50g ardei gras roşu, 50g dovlecel, 10 rondele de masline negre (fara sambure), o lingura de ulei de masline extravirgin, 50 ml vin alb sec, un praf de sare, piper negru, o lamaie şi doua masline verzi.
Preparare: Cartoful se taie in rondele extrem de subţiri, roşiile se taie jumataţi, ardeiul gras şi dovlecelul se taie faşii de 1/2 centimetru. Se aşeaza dorada in centrul unei hartii mari de copt, iar celelalte ingrediente – creveţii, scoicile, cartoful, roşiile, ardeiul gras, dovlecelul şi maslinele, se pun in jurul peştelui. Se stropeşte cu uleiul de masline, apoi cu vinul, se adauga praful de sare şi piperul negru, proaspat macinat. Se inchide hartia de copt, apoi tot pachetul se inveleşte in folie de aluminiu şi se baga in cuptorul incalzit in prealabil la 200 de grade. Dupa 20-25 de minute se scote din cuptor şi se serveşte pe un platou mare, care mai poate fi ornat cu doua jumataţi de lamaie peste care se aşeaza cate o maslina verde. La aceasta reţeta Gaetano Migliorato ne recomanda un Vermentino di Sardegna, vin care trebuie folosit şi in prepararea peştelui. Daca nu-l gasiţi, merge foarte bine şi un Zinfandel Caloian 2011, de la Crama Oprişor.