Morosanu, noul vin de la Cotnari

Cotnari a lansat la inceputul acestei sapatamani un vin care poarta numele luptatorului K1, Catalin Morosanu, si care, potrivit reprezentantilor companiei, se adreseaza publicului activ, tanar, printre care se numara si sustinatorii luptatorului.

Publicitate
Velvet

Prezent la evenimentul de lansare, presedintele Cotnari, Constantin Deleanu, a declarat ca ideea vinului „Catalin Morosanu” s-a nascut in toamna trecuta, cand „Moartea din Carpati” l-a rugat sa cumpere strugurii unor producatori din Cotnari. „Catalin m-a rugat sa le cumpar strugurii, cu promisiunea ca se va ocupa el si de vanzarea vinului obtinut din strugurii acestia. Am mai cumparat struguri de la producatorii particulari si in zilele urmatoare. Fiecare venea cu 400-500 kg de struguri din soiuri diferite”, a precizat Deleanu.

Vinul este un amestec de Grasa de Cotnari, Tamaioasa romaneasca si Feteasca Alba, vinificate impreuna. „La inceput spuneam in gluma ca acesta este vinul lui Catalin Morosan. Si asa i-a ramas numele. Catalin vine de sarbatori si mai ia cate o cantitate din acest vin. Il bea cu prietenii si tot timpul il lauda ca este foarte bun. De acum o sa-l bea cu prietenii din toata tara”, a incheiat Constantin Deleanu.

Publicitate
Velvet

„Moartea din Carpati” a afirmat ca doreste ca acest vin sa aiba un succes mai mare decat vinul lui Adrian Mutu, lansand si o provocare pentru consumatorii acestui vin „Cine bea cinci sticle de vin de-al meu si se ridica treaz de la masa sa vina sa ii platesc vinul!”.