Murfatlar Romania lanseaza un nou brand de vin: Conu’ Alecu

“Este genul glumet, oricand gata de petrecere, creat special pentru oamenii care stiu ce inseamna viata.”

Publicitate
Oprisor

Murfatlar Romania a lansat, saptamana trecuta la Constanta, un nou brand de vin: Conu’ Alecu. Disponibil in variantele Muscat Ottonel, Sauvignon Blanc, Merlot si Merlot Roze, Conu’ Alecu este un demisec de cursa lunga, ideal pentru o seara de relaxare intre prieteni. Acest vin, prin prospetimea si savoarea sa speciala, trezeste pofta de viata si spiritul de aventura. Prospetimea lui invioreaza si relaxeaza in orice situatie, ceea ce-l face foarte potrivit pentru petreceri si seri tarzii in compania prietenilor.

“Consumatorul este cel mai important pentru noi si de aceea venim in intampinarea dorintelor lui cu un vin usor. El este : Conu’ Alecu – demisec de cursa lunga. Am lansat aceasta noua gama de vinuri pentru ca piata romaneasca are nevoie de un brand pe segmentul vinurilor demiseci premium”, a precizat Daniel Negrescu, brand manager Murfatlar.

Publicitate
Oprisor

Potrivit reprezentantilor Murfatlar, strategia lansarii a fost gandita in doua etape. Prima etapa a vizat introducerea vinurilor din gama Conu’ Alecu pe segmentul Horeca, iar succesul de care s-a bucurat a determinat producatorul sa grabeasca distributia lui si la raft, aceasta reprezentand cea de-a doua etapa din cadrul strategiei de lansare.