Murfatlar ROMANIA S.A.

Nume intreprindere: Murfatlar Romania S.A.
Adresa: Strada Murfatlar nr 1, 905100, Murfatlar, jud Constanta, Romania
Tel: +40 241 706 850
Fax: +40 241 706 862
E-mail: office@murfatlar.com
Web: www.murfatlar.com
Persoana de contact: Cristian Din (Director comercial) – cristian.din@murfatlar.com

Publicitate
Domeniul Bogdan

Birou Bucuresti: str Pecetei nr 7 – 9, Bl Pajura 2, cod 013165, Bucuresti

Tel/Fax: 021.667.2890

Publicitate
IPPU

Contact PR: Laura Musat, laura.musat@euro.ro

Tip activitate: Producator – in special exportator
Zona viticola: Viile Murfatlar, judet Constanta.

Oferta la export:

* Vinuri albe

Chardonnay, Muscat Ottonel, Pinot gris, Riesling italian, Traminer

* Vinuri rosii

Cabernet Sauvignon, Merlot, Pinot Noir, Feteasca Neagra
Experienta la export: SUA, Marea Britanie, Germania, Japonia

VINURI EVALUATE: – – –

RANKING GENERAL: – – –

Specialistii Connaisseur se vor intalni sa deguste vinurile acestei companii. Dupa ce analizele vor fi gata, vor fi publicate in aceasta pagina. Daca doriti sa publicam prioritar analizele acestui producator sau daca doriti sa sa evaluam un anumit produs, va invitam sa ne contactati la adresa office@vinul.ro.

ANCHETE DESPRE MURFATLAR:

Murfatlar cumpara pe degeaba

Bun e vinul de Murfatlar – Afacerea „statiuni de cercetare”

Statiunea de Cercetari viticole – sfasiata de Fisc si cumparata de Murfatlar Romania

14 thoughts on “Murfatlar ROMANIA S.A.

 1. Va rugam sa accesati site-ul acesta :WWW.JPFOODTECH.COM pentru a vedea masini interesante pentru tratamentul prelucrarii de vin.Va multumim!

 2. Am ales sa fac licenta pentru la facultate la vinul Murfatlar ! In aceasta vara am vizitat crama Murfatlar si podgoriile dvs,, ma puteti ajuta cu niste articole care m-ar putea ajuta la licenta mea?

  Multumesc!

 3. bai frate lasati-o in colo de treaba ca crama asta a cazut rau de tot nu mai are vin deloc in depozite au dat comanda de vin in spania si ola ora actuala sta vaporul in cta nu au platit vinu si nici angajati de 3 luni pe dealta parte nu au dat nici bonurile de masa asta este crama ba nu

 4. vă rog să explicaţi ce reprezintă data de pe sticle de la vin babanu este ştanţată o dată şi nu scie pe etichete alte detalii cănd e produs sau cănd expiră vă rog frumos s-mi daţi răspuns vă mulţumesc

 5. @nicusor mantale
  1.din punctul meu de vedere gresesti. nu stiu de unde stii tu ca nu au vin in crama . in urma cu 2 sapt am fost in murfatlar si crede-ma ca este vin acolo de nici nu poti sa iti imaginezi .
  2.sunt 3300ha de vita de vie acolo.fa un calcul minim de productie la ha. si vezi ce iese.
  2. ai idee cati angajati sunt in murfatlar ?(exceptand sezonierii )

  @mataisz
  din cate stiu eu este stantata data imbutelieri si cele doua initiale sunt ale sefului de tura in timpul caruia s-a efectuat imbutelierea.
  termen de expirare are numai „vinul” facut in laborator

 6. Comentariul superficial vinul original nu se înbuteliază in peturi ci în recipiente din sticlă eu m-am referit la vinul babanu 2 l înbuteliet in plastic vă rog să răspundeţi de ce vinul nu corespunde standardelor comerciale dacă nu are termen trebuie să scrie pe etichetă termen nelimitat dar eu nu cred că vinul la care mă refer eu este vin original sper că o să aveţi amabilitatea să daţi un răspuns corect vă mulţumesc !

 7. Dl Matais, sincer, nu merita efortul de a afla ce scrie pe sticla de plastic Babanu. mai bine luati de pe marginea drumului din Vrancea sau din Prahova. In general, nu prea merita nimic de la ei cu exceptia bitterului, si a unor brandy-uri (numai alea care castiga medalii, dar nu cred ca veti avea acces la ele ca simplu cumparator). Parerea mea este ca ar trebui sa va indreptati atentia catre vinul altor crame. In ceea ce priveste cantitatile enorme de vin de la Murfatlar, poate ar fi bine sa stiti ca acea cantitate este poprita de ANAF, pentru neplata darilor catre stat.

 8. Buna ziua! eu vreau sa schimb via si as dori daca se poate sa fac din vitele rezultate in urma taierii vieii pe care cred ca le aruncati, niste butasi (ciocarlii) …. va multumesc anticipat.

 9. buna ziua as dori si eu oferte de vinuri bune pentru ca imi trebui pentru nunta cune are oferta poate suna la:0728314089 sau sa ma cintacteze pe mess:gimi5cent

 10. Am cumparat din Carrefour Braila (spatiu inchiriat in cadrul magazinului Carrefour) un Riesling varsat productie Murfatlar 2009. Intrebare: Exista in productia D-voastra vinul mentionat ? Sau este contrafacut ? ( Nu apare in site )

 11. @Georgescu Valentin: Rieslingul se mentioneaza chiar si aici, mai sus. De cand e un criteriu de siguranta asupra vinului faptul ca apare sau nu pe un site?
  De altfel, stai linistit , Rieslingul pe care l-ai cumparat nu este contrafacut, este un vin DOC. Daca stii ce inseamna asta bine, daca nu informeaza-te. Vinurile se clasifica in niste trepte de calitate, DOC fiind printre cele mai inalte.

 12. detin un spatiu parter vila 100m/p+pivnita foarte mare care cuprinde aproape tot parterul si as dori sa fac o crama considerand ca ar fi potrivit pentru asa ceva.ma puteti ajuta cu ceva sfaturi ?

 13. detin spatiu parter vila 100m/p+demisol f.mare care ar fi potrivit pt. a deschide o crama.doresc sfaturi pt.colaborare sau daca doriti inchiriere.telefon 0766564288-0722159698

Comments are closed.