Muzica si Vinarte – reteta succesului la Cafepedia (galerie foto)

Seara de vineri, 10 august, a adus clientilor Cafepedia o noua petrecere „cu casa inchisa”. Mica familie formata din amatorii saptamanali ai evenimentului „Casual Wine” a dansat pana spre dimineata pe ritmuri de muzica folk live şi nu numai.

Publicitate
Domeniul Bogdan

Vinurile serii au adus clientilor multa voie buna si i-au eliberat de inhibitii. Doritorii, mai mult sau mai putin talentati, au intrat dupa miezul noptii in posesia instrumentelor artistilor: chitare, tamburine, platane sau microfoane si au improvizat o seara prelungita de karaoke, cantand melodii celebre din repertoriul romanesc si international.

Maestrul de ceremonii al serii, Silviu Popa, a prezentat formatia de folk Carmen Popa & Band, dar a si ajutat, pe tot parcursul serii, la buna desfasurare a concursului de karaoke.

Publicitate
IWCB

Cele patru vinuri din gama Vinarte: Cuvee D’Excellence Riesling, Cuvee d’Excellence Sauvignon Blanc, Castel Bolovanu Cabernet Sauvignon si Negru de Dragasani, au fost recomandate clientilor de somelierul Dan Anghel si reprezentatul Vinarte, Dan Aldea, prezenti, de asemenea, la eveniment.

Bufetul si distractia au fost oferite cu generozitate, ca in fiecare vineri, din partea casei.

Noi surprize ii asteapta pe clientii Casual Wine si in aceasta vineri. Pentru rezervarea unui loc la party puteti suna la numarul: 0721 102 101.