„Nenumita” din Oprisor, medaliata la Wine Innovation Award

Editia limitata Nenumita, produsa de Crama Oprisor, a primit in acest an medalia de bronz la editia din 2010 a concursului Wine Innovation Award. Vinul, imbuteliat in 3796 de sticle (949 de cutii), este rezultatul cupajarii de catre oenologul Liviu Grigorica a patru soiuri – Shiraz, Cabernet Sauvignon, Merlot si Pinot Noir.

Publicitate
Excursii

„Nenumita pe care noi o prezentam este o himera vrajita recuperata prin strajnice infaptuiri si cu multe riscuri demne de exploratorii de suflete pierdute si readuse la viata, din pivnitele Reginei Imaginatie”, spune despre acest vin Ciprian Paleologu, autorul conceptului si al celor patru etichete cuprinse in aceasta serie.

Wine  Innovation Awards a fost lansat în 2009 de către publicatia Drinks Business pentru a recunoaste si recompensa creativitatea in vin. Premiile au fost instituite pentru a evidentia munca acelor proprietari de branduri si vinificatori care sunt inovatori si fac vinuri de top precum si de a le oferi oportunitatea de a face cunoscut modul in care acestia schimba fata vinificatiei moderne.

Publicitate