Noblesse intra pe piata importurilor de vin

Restaurantul Noblesse a lansat oficial vineri seara prima transa din viitorul sau portofoliu de vinuri de import, destinat pietei horeca din Romania. Alaturi de acestea s-au asezat “imbucaturile” pregatite de chef cuisinier-ul Orlando, dar si mai multe tipuri de tablete de ciocolata “I cru” Amedei (echivalentul “best of the best” al ciocolatei”, totul sub atenta indrumare a sommelerului Laurentiu Achim.

Publicitate
Ravago

Pentru prima transa de vinuri, produse de Cassetta, asocierile gastro-oenologice propuse de catre Noblesse au fost:
– Prosciutto cu branza bucco pe miez de paine crocant + Mumplin Roero Arneis DOCG, 2006
– Tartar de somon cu limeta + Mumplin Roero Arneis DOCG, 2005;
– Magret de rata cu piersici confiate (si un strop de foie gras) + Cassetta Barbaresco Riserva DOCG, 1999;
– Filet de vita cu gorgonzolla (pe felie de cartof) + Cassetta Barolo Riserva DOCG, 1999;
– Pate de foie gras + Piasi di Mumplin DOCG (vin dulce din struguri culesi tarziu).

In incheiere, ca la orice degustare respectabila, s-a servit o grappa usor salbatica, dar rece si reconfortanta.

Publicitate
IPPU

Restaurantul Noblesse, recent implicat si in importurile de vin si ciocolata, va organiza periodic – lunar sau de doua ori pe luna – asemenea evenimente, destinate nu doar clientilor fideli si presei, ci tuturor celor care vor sa invete mai multe despre ciocolateria de top si vinurile italiene de prima clasa.