Noblesse lanseaza “Executive Lunch”, cu vin fara alcool

Restaurantul Noblesse, de multa vreme un reper al trend-urilor de pe piata horeca din Romania, a lansat oficial la sfarsitul saptamanii trecute un meniu de pranz al carui vedeta este vinul fara alcool, servit la pahar. Evenimentul, dirijat cu obisnuita eleganta de somelierul Laurentiu Achim, a fost insotit si de lansarea meniurilor de toamna si a programului de fidelizare Gold Card.

Publicitate
e-vinul.ro

Meniul “Executive Lunch”, explica managerul Noblesse, Aldo de Blasio, s-a nascut din nevoia resimtita in piata de a avea la dispozitie un ambient sobru, cu un meniu esentializat si un timp de lucru corect, nu infinit. Si, pentru ca majoritatea managerilor de top vine la restaurant cu propria masina, vinul fara alcool s-a impus a o necesitate. Spre suprinderea generala, vinurile fara alcool Weinkonig sunt departe de orice s-a gustat pana in prezent pe piata autohtona, fiind indeajuns de aproape de ideea de “vin” cat sa poata fi confundate de catre niste papile mai putin initiate.

Din cele 13 vinuri din portofoliul Weinkonig, 5 au si avantajul de a fi bio – din nou, alta prejudecata demolata: nu toate vinurile bio sunt infernale si instabile. Buchetul vinurilor este corect, chiar daca absenta alcoolului taie un pic din intensitate, iar gustul este peste “acceptabil”. Daca mai adaugati si bunatatile gatite de Orlando Zaharia, Executive Chef-ul restaurantului, totul se transforma deja in festin: prosciutto cu pepene galben, tartar de vita argentiniana, caprese di buffala cu sos pesto, spaghette Nero di Seppia si creveti, file de ton rosu, scoici Saint-Jacques sau piapt de pui cu ficat de rata, incheiate, evident, cu un desert pe masura – mousse de capsuni, alaturi de tarta de fructe si noir de chocolat.

Publicitate
IPPU

In ceea ce priveste programul de fidelizare Gold Card, acesta consta, in principal, intr-o reducere de 50% pentru masa de pranz, discount de 25% pentru pranzul sau cina luate alaturi de prieteni sambata si duminica si de 10%  pentru cinele luate deluni pana vineri. Alaturi de aceste cifre pragmatice, programul include rezervarea mesei preferate si serviciu personalizat.