Noile recomandari Vinul.Ro din Shopping Report

Shopping Report si Vinul.Ro au demarat la inceputul lunii iulie un parteneriat de promovare si continut. Pentru numarul din luna septembrie a publicatiei Shopping Report, Vinul.Ro a recomandat cinci vinuri low-cost, din zona de pret 9-16 lei, vinuri ce s-au facut remarcate in degustarile efectuate de editorii revistei in acest an.

Publicitate
Vinarte

Cele cinci vinuri prezentate luna aceasta sunt: Feteasca regala Frunza 2009, Pinot noir Prahova Valley reserve 2008, Babeasca neagra Monser, Dry Muscat Fata in iarba 2008, Jidvei si Pinot noir rose Prahova Valley 2009.

Shopping Report este un proiect inovator pe piata de publishing din Romania ce abordeaza shopping-ul din perspectiva rationala si ofera o analiza completa a solutiilor pentru cumparatori. Prin acest produs dorim sa oferim solutii, idei si raspunsuri este specializate si documentate, un continut informational ridicat. Prin colaborarea cu Vinul.Ro, incercam sa abordam si aceasta piata a vinurilor, mai ales ca am primit si referinte foarte bune legate de acest proiect”, precizeaza Otilia Stanciu, publisher Shopping Report.

Publicitate
IWCB

Shopping Report se distribuie la nivel national in 45.000 de exemplare, la toate punctele de difuzare a presei.