Nopti albe in Sankt Petersburg Pub cu Crama Oprisor (galerie foto)

WNSP Crama Oprisor 996_nFenomenul Wine Nights in Sankt Petersburg continua sa se raspandeasca, astfel ca pe 18 iulie, Sankt Petersburg Pub din Centrul Vechi (str. Gabroveni nr. 55 A)a fost plin de bucurestenii veniti sa consume vinuri bune si muzica de calitate. Personajele principale de joi seara au fost vinurile Cramei Oprisor, acompaniate perfect de cei cinci membri ai trupei Dilema, dar si de saxofonul frumoasei moldovence Doina Spataru. Ringul de dans s-a dovedit a fi prea mic pentru petrecaretii care au degustat toata seara Maiastru Feteasca Neagra Rose, Caloian Rhein Riesling, Black Tower Pink Bubbly sau Black Tower Moscato.

Publicitate
Domeniul Bogdan

WNSP Crama Oprisor 459_nCrama Oprisor a inceput cu dreptul participarea la evenimentele Wine Nights in Sankt Petersburg Pub si asta pentru ca atmosfera de petrecere si voie buna i-a cuprins pe toti cei prezenti. Energia show-ului de pe scena a fost transmisa si la cei din spatele meselor de bar, unde barmanii de la Sankt Petersburg Pub au agitat toata noaptea paharele de cocktail si au oferit la propriu spectacole incendiare.

Noptile cu vin din Sankt Petersburg Pub vor continua si in aceasta saptamana cu Crama Oprisor. Aceeasi selectie de vinuri va putea fi degustata in compania trupei The Funky Gang, responsabila cu pastrarea ritmului nebun al distractiei. Gasca funky reprezinta o trupa tanara, care se diferentiaza de celelalte formatii de coveruri prin stilurile diferite pe care le abordeaza (funk, jazz si pop-rock).

Publicitate
IWCB

Crama Oprisor are plantatii de vita de vie de aproximativ 252 de hectare, situate in una dintre cele mai propice regiuni din Romania pentru producerea vinurilor de mare calitate. Medaliile obtinute constant la concursurile interne si internationale de profil contribuie nu doar la palmaresul deja impresionant al producatorului, ci si la promovarea intregii zone.

Sankt Petersburg Pub este unul dintre cele mai cunoscute pub-uri bucurestene si este recunoscut pentru atmosfera vesela si calduroasa si petrecerile saptamanale cu diferite tematice si concerte live