Nou director la VINOTECA BOLYAI

In Vino Veritas, proprietarul cunoscutei “Vinoteci Bolyai” din Cluj-Napoca, anunta ca directorul Szasz Herbert va parasi firma incepand cu data de 10 ianuarie 2007, pentru a da curs unor noi oportunitati de cariera.

Marcel Farcas, actionar unic al firmei, l-a promovat pe Doru Coroian in functia de director executiv. Doru Coroian s-a alaturat echipei In Vino Veritas in 2006, ca agent de vanzari si s-a impus rapid prin rezultate si seriozitate. El a absolvit sectia de Management Turistic si Comercial a Universitatii “Dimitrie Cantemir”, in 2001. Ulterior, a castigat experienta in marketing si antreprenoriat in MEMRB Marketing Romania si Club Vision. Este fluent in limba engleza si este convins ca afacerile de succes trebuie sa fie bine structurate in interior si sa fie gandite pe termen lung.

“Ii multumesc lui Herbert pentru contributia sa la impunerea “Vinotecii Bolyai” pe piata. Ii doresc mult succes, in continuare. Totodata, doresc sa-mi exprim optimismul in legatura cu dezvoltarea sanstoasa a acestei afaceri, sub conducerea lui Doru Coroian si a noii sale echipe. Ii asigur pe clientii nostri ca la Vinoteca vor gasi nu doar vinuri si bauturi de calitate, ci si oameni competenti, capabili sa-i ajute sa faca cea mai buna alegere”, a spus Marcel Farcas.

Despre “Vinoteca Bolyai”
Vinoteca Bolyais a fost infiinsata in 2003 si este situata in pivnita unei cladiri istorice din centrul orasului Cluj-Napoca, Casa Bolyai, de unde si-a luat si numele. Este singurul magazin din Cluj specializat in comercializarea vinurilor de calitate din Romania, Chile, Spania, Australia, Africa de Sud, Argentina si Italia. Vinoteca are propria sa retea de distributie pentru retail, HORECA si vinoteci personale. Locatia permite pastrarea vinului in conditii optime si organizarea de degustari pentru grupuri de pana la 30 persoane. La cerere, Vinoteca organizeaza degustari si prezentari de vinuri si in alte locatii. Oferta Vinotecii include si cadouri de Sarbatori pentru firme.

One thought on “Nou director la VINOTECA BOLYAI

  1. BUNA ZIUA, SUNT UN VECHI COLABORATOR DE-AL DUMNEAVOASTRA DIN SATU MARE DE LA FOSTA VINOTECA VINALIA SI AS DORI UN NR. TELEFON DE CONTACT PENTRU A CERE O INFORMATIE. VA MULTIUMESC ANTICIPAT.CU STIMA POP CIPRIAN

Comments are closed.