Nou magazin Comtesse du Barry, in Baneasa Shopping City

Publicitate

Le Manoir, operatorul magazinului de vinuri si delicatesuri Comtesse du Barry a deschis in luna noiembrie, in Baneasa Shopping City, un nou magazin, potrivit unui comunicat de presa al companiei.

Magazinul ofera o gama variata de produse de gastronomie fina (“haute de gamme”), precum pateul din ficat de rata si de gasca foie gras si terine marca „Comtesse du Barry”, pregatite dupa retete exclusive si premiate. Cu o vechime de peste 100 de ani, „Comtesse du Barry” este una dintre cele mai iubite marci de gastronomie fina din Franta. Marca este renumita pentru retetele sale inspirate din bucataria traditionala, realizate manual, pe baza de produse proaspete, fara congelare, fara conservanti sau substante chimice, de origine controlata si ecologica.

Publicitate

In oferta sa se regasesc atat produse realizate dupa retete din bucataria franceza, cat si inovatii proprii, sau reconstituiri din arta culinara din antichitate, precum cea romana, sau egipteana. Pe langa produsele „Comtesse du Barry”, boutique-ul din Baneasa Shopping City ofera in exclusivitate pentru Romania si alte marci celebre : Maxim’s de Paris (ciocolata fina), Michel Cluizel (ciocolata), Fauchon (gastronomie haut de gamme), Carrasco ( unul dintre cele mai celebre jamboane pata negra care se regaseste si in restaurante faimoase, cu 3* Michelin, precum El Bulli, Fat Duck), Kaspia (caviar, somon), branzeturi afinate din lapte crud (Affineur Xavier din Sud-Vestul Frantei).

Pentru amatorii de dulciuri fine, pe langa ciocolata frantuzeasca, magazinul ofera castane glasate, fructe in alcool, jeleuri de fructe, praline. Pentru a le acompania, boutique-ul pune la dispozitie o selectie de peste 1500 de vinuri din Franta, Italia, Spania, Argentina si Statele Unite, precum si bauturi tari, ca Armagnac, Calvados si Whisky.

Produsele distribuite prin magazinele „Comtesse du Barry” sunt ideale pentru a fi facute cadouri partenerilor de afaceri si celor apropiati. Pentru a alege cele mai potrivite cadouri rafinate, de suflet si cu istorie, Le Manoir a fost lansat catalogul „Noua Colectie de Cadouri Le Manoir 2010-2011”, disponibil in magazinele Comtesse du Barry sau pe magazinul online www.lemanoir.ro

Detalii suplimentare pot fi obtinute la numarul de telefon/fax : 021/230.00.36 ; office@lemanoir.ro
Adresa magazinului:
Str. Episcopiei nr. 2-4, et.1 Tel./Fax: 021/230.00.36 Mob.: 0745/576.544 Email:
maria.capusan@lemanoir.ro